Lucrasoft ICT Groep BV

Home Diensten Over ons Portfolio Nieuws Contact
 

BioSoil - Business Applicatie

Briefing

Bodemsanering is specialistisch werk waar veel vakmanschap aan te pas komt. BioSoil is een zeer ervaren aannemer die werkt met slimme en effectieve technieken. Ze kwamen bij onze software afdeling voor een oplossing voor de Excel sheets en  10+ jaar oude software. Op basis van een nieuwe bundel eisen was er de wens voor een totaaloplossing die geschikt is voor het moderne IT landschap.

Oplossing

De Lucrasoft APP Core.NET is uitermate geschikt om op maat een oplossing te bouwen met functies als Projectenbeheer, Quality Control en een Document Management Systeem. Alle functionaliteit is te benaderen in één robuuste desktop applicatie, waarvoor de data wordt opgeslagen in een centrale Microsoft SQL database.

 

Resultaat

BioSoil werkt nu met de op maat gesneden BioS applicatie. Deze is ondertussen uitgebreid met een naadloze Office integratie en Document Templating. De snelheid en beheersbaarheid van (gearchiveerde) projecten en documenten maakt de BioS applicatie nu onmisbaar in het bedrijfsproces.


Terug naar het overzicht
Maatwerk ERP oplossingen Financiële Koppelingen Financiële Koppelingen Financiële Koppelingen

Neem contact op over dit onderwerp

Gijsbert Dekker Gijsbert Dekker
Manager Software
   
    +31 (0)78 - 68 11 502

Websites

Website
E-commerce
E-marketing
Support
Site in 1 Goal!

Software

Depot Software
MainPro
Fleet Planner
Maatwerk ERP oplossingen
Financiele Koppelingen

Systems

Cloud oplossingen
IT & Telecom
Beheer & Support
Windows XP met pensioen
WKloud weken

Telecom

Swyx
Swyx in de Cloud
SWYX actie

Support

Status portal
Remote support
Spamfilter portal
DNS portal
© Lucrasoft ICT Groep 2015     Ons adres is:    De Zelling 8    Onze postcode en plaats:    3342GS H. I. Ambacht    Ons telefoonnummer:    +31 (0)78 - 68 11 500    Onze gebruikersvoorwaarden:     Gebruikersvoorwaarden    
Lucrasoft is een Microsoft Gold Partner