Zorg & Welzijn

Constante verandering in de zorg en welzijn sector is een gegeven. Patiënten die steeds mondiger worden en hogere eisen stellen, (technische) innovaties en meer concurrentie vormen voor ondernemers in de zorg zowel bedreigingen als kansen. Bij onze relaties zien wij mogelijkheden op twee vlakken: efficiëntie en informatievoorziening.

Efficiëntie

Meer doen in minder tijd, daarbij minder middelen gebruiken en kosten verlagen.  Er wordt een hoge mate van flexibiliteit van je gevraagd, dus is het zaak om slimme systemen in te richten. Vragen drukke tijden om schaalbaarheid van je organisatie? Stem daar dan je IT-systemen op af.

Informatievoorziening

Om processen en activiteiten soepel te laten lopen is heldere communicatie van groot belang. In de zorg is dit nog belangrijker omdat goede informatievoorziening rust kan geven bij de patiënt en zijn of haar omgeving. Inlichten en voorlichten kan met een heldere website, een centraal systeem om afspraken en allerhande informatie hij te houden en snelle communicatie met je teams via een intranet, web-portal of een app.

Contact opnemen

Elke organisatie is uniek en daarom kijken we graag samen hoe wij bij kunnen dragen aan jouw succes.

    078-68 11 500
  marketing@lucrasoft.nl

 

 

Hoge belasting van systemen

 Ik had nooit verwacht dat een huisartsenpraktijk zo’n grote ICT-behoefte had. De achtergrond is vergelijkbaar met menig MKB-bedrijf. Er zijn niet veel werkplekken, maar de belasting is wel hoog. Het systeem moet uiteraard enorm stabiel en betrouwbaar zijn.
Salesmanager Erik Slikkerveer over Huisartsenpraktijk Caljouw

Inspiratie

Binnenkort online

Madelief website & IT Beheer case

 

 

Binnenkort online

app case

 

 

Binnenkort online

Blije Borgh website & Ambachtpas case

 

 

Referenties

Wil je kennismaken?
Contactgegevens
IT Beheer | 078 68 11 505
Online | 078 68 11 501
Picario | 078 63 00 029
Software | 078 68 11 502

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden