Retail Revival

Wij juichen innovatieve toepassingen in de retail toe en ondersteunen je onvoorwaardelijk
bij het succesvol maken van je retail concept.

 

Versterk de hele keten & verkoop meer
Retail Revival voor fabrikanten

Biedt retailers een passend winkelconcept in plaats van alleen een fysiek product. Geef ze de verkooptools om jouw producten sneller en makkelijker te verkopen en bespaar tegelijkertijd zelf op de kosten.


Met productconfiguratoren kan de consument je producten zowel online als in-store bijna aanraken door levensechte visualisaties. Op minimale meters winkelruimte wordt het volledige assortiment met alle mogelijk opties getoond.


Dit reduceert twijfel bij aankoop, legt de verbinding tussen bricks & clicks en helpt je drastisch te besparen
op samplekosten. 

 

De eisen en gewoonten van de consument nemen toe en veranderen. Showrooming, de uitdaging om op te vallen, clicks & bricks die elkaar versterken. Wij helpen retailers en fabrikanten de juiste innovatieve technieken in te zetten en te scoren: zo gaat je winkelconcept als een geoliede machine de toekomst tegemoet.

Haal meer uit je showroommeters
voor retailers

Wij zien dat retailers die aan de slag gaan met innovatieve oplossingen, vrijwel altijd een mix van in-store en online middelen inzetten.

Touch-schermen en tablets met configuratoren, sfeer- en impressietools, informatiezuilen met RFID scanning en andere tablet apps in de winkel. Door deze te koppelen aan een website en/of webshop kan informatie worden opgestuurd of een bestelling zelfs direct worden geplaatst.

Deze mix maakt het mogelijk het assortiment met al zijn opties te tonen, dynamisch in te spelen op veranderingen en de brug te slaan tussen de winkel en online verkoopkanalen.

Ga zelf aan de slagEén beeld zegt meer dan duizend woorden, probeer het daarom nu zelf!

Kennismaken We zouden graag kennis met je maken en eens door praten over:

  • Innovatieve oplossingen in winkel(s)
  • Meer doen met dezelfde ruimte
  • Verkeer genereren voor (web)shops
  • Winkels en webshops koppelen
Contact opnemen

Inspiratiecases

De keuze is aan de consument

Als je tijd hebt gestoken in nieuw model bank(1), die te bekleden is in stof en leer(2), met elk 20 dessins/kleuren (20), stalen of houten poten (2) dan zijn er 1.600 combinaties mogelijk.

Dat is super! Zo heeft de consument de mogelijkheid precies de bank samen te stellen die hij mooi vindt. Hoe beter je hem kan laten zien hoe het eindproduct wordt, hoe meer twijfel je reduceert en er over gegaan zal worden tot aankoop. Dit geldt zowel in de winkel als ook in webshops. 

Retail Revival oplossingen

Beeldschermen

Inspireer je klanten door gebruik te maken van sfeer- en/of impressietools op (touch)schermen in je winkel. Zo maak je producten tastbaarder en laat je zien wat een product doet met een ruimte.

Zo wordt het ook mogelijk om een breed assortiment met veel opties en variaties eenvoudig te tonen. Informatie opsturen om er even over na te denken of zelfs direct een bestelling te doen is in slechts een paar muisklikken te realiseren.

Productconfiguratoren

Met onze productconfiguratie-oplossingen kan het volledige assortiment van de fabrikant, met alle mogelijke opties, zowel online als ook in-store getoond worden.

We realiseren dit door het assortiment gedigitaliseerd weer te geven in een ruimte (keuken, badkamer, woonkamer, kantoor etc.). Vervolgens kunnen de verschillende opties bekeken worden.

Inspiratiezuilen

Gordijnen, vloeren, verf, behang, rolgordijnen: laat ze zien, het liefst in de ruimte van de klant en het product gaat direct veel meer leven.

Inspiratiezuilen laten klanten ‘spelen’ met ruimtes en producten die daar interactief geplaatst kunnen worden. Zo komen je producten pas echt tot leven!

 

 

Retail nieuws en blogs

BLOG: Retail december uitdagingen

7 December 2016
BLOG: Retail december uitdagingen, waar moet je op letten en wat is belangrijk?
Lees meer...

BLOG: Retail Revival

30 November 2016
BLOG: Retail Revival, met dit nieuwe retailconcept willen we jou helpen je retailformule te versterken.
Lees meer...

BLOG: Luie ontwikkelaars

24 November 2016
“Een luie ontwikkelaar is een goede ontwikkelaar” En dat maakt het werk efficienter!
Lees meer...

 

 

Contact

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden