Port Logistic Solutions

Jarenlange ervaring in de transport en logistiek, met in het bijzonder haven-georiënteerde bedrijven, hebben geresulteerd in krachtige software die het verschil maakt in je organisatie. Zowel kant-en-klare producten als compleet maatwerk zijn mogelijk.

 

DEPOT Software

Het krachtigste Depot Management Systeem helpt je (full-service) depot yard efficiënt te functioneren. De software ondersteunt je bij alle werkzaamheden, processen en activiteiten. Het geeft je een volledig overzicht, maakt beheer eenvoudiger en zorgt ervoor dat je in controle bent over de organisatie.

DEPOT Software Cleaning

Gebouwd op DEPOT Software en toegespitst op de reiniging van tankcontainers. Hiermee maak je reinigingsprogramma’s, werkinstructies, beheer je chemicaliëndatabases en monitor je real-time processen via een PLC connectie. Na afloop komt het certificaat voor de vervoerder er automatisch uit.  

DEPOT Software

Transport
& Logistiek

Snel, efficiënt en flexibel werken; dat houden wij voor ogen bij het ontwikkelen van software voor je bedrijf in de transport en logistiek sector.

Leasing
& Trading

Software voor het verhandelen, verhuren of leasen van tankcontainers, ontwikkeld met de inzichten van onze DMS oplossing.  

Tankcontainer asset management

Binnenkort meer informatie online.

Inspiratie

CWe kijken graag samen naar wat de Cloud voor jouw organisatie kan betekenen. Lees meer op: http://lucrasoft.lucrasoft-staging.nl/diensten/werkplekken-in-de-cloud/

Contact opnemen

Voordat we aan de slag gaan, willen we je graag leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het best kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

Wil je kennismaken?
Contactgegevens
IT Beheer | 078 68 11 505
Online | 078 68 11 501
Picario | 078 63 00 029
Software | 078 68 11 502

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden