• Wij passen ons gemakkelijk aan
    Met flexibele IT oplossingen die het verschil maken voor jouw organisatie

Lucrasoft IT Beheer


IT Beheer van Lucrasoft: slimme IT-systemen, infrastructuren, cloud, backup en VOIP telefonie, compleet met beheer en support zodat jij aan je bedrijf kunt bouwen. Wij nemen de IT-(rand)zaken voor je uit handen. Stellen het juiste team aan specialisten, partners, producten en diensten samen en helpen je door techniek en innovatie voor ons te laten werken. Dát is wat Lucrasoft IT Beheer voor je kan betekenen.

 

Applicaties

Alles waar je elke dag mee werkt. Software als Office 365 (Outlook, Word, Excel, Powerpoint), administratiepakketten, Photoshop, maar ook toepassingen als VoIP telefonie en Joan.

 

Systemen

Deze applicaties moet ergens op 'draaien'. Heel praktisch is dat je laptop of computer, maar hieronder vallen ook systemen voor je website- en e-maildomein en opslag met back-up voor je data.

 

Infrastructuur

Het digitale snelwegennet van je organisatie; servers, switches, netwerkbekabeling. Wij zorgen ervoor dat alles wordt aangelegd en onderhouden.

lucrasoft it beheer
samenwerken met partners

Beheer

We helpen je bij alles om een topprestatie te kunnen leveren en spelen hierbij flexibel in op de omstandigheden.

 

Meer informatie

Security & Back-up

Als ICT een belangrijk onderdeel is binnen je organisatie, is het des te belangrijker om na te denken over de veiligheid hiervan.

 

Meer informatie

Hardware

De beste werkplek voor jou is allang veel meer dan een PC met een scherm. Wij voorzien je van een complete persoonlijke oplossing.

 

Meer informatie

Applicaties

Alles waar je elke dag mee werkt. Software als Office 365, administratie-pakketten, Photoshop maar ook toepassingen als VoIP telefonie en Joan.

 

Meer informatie

IT Beheer is teamsport Je organisatie verandert, en daarom stel je steeds andere eisen aan de IT-middelen die je gebruikt. Gelukkig ontwikkelen zich steeds nieuwe werkwijzen en innovatieve technologie om sneller, productiever, effectiever en goedkoper te werken.

Laten we samen kijken naar de
mogelijkheden voor jouw organisatie 

    078-68 11 505 |   itbeheer@lucrasoft.nl

 

 

Wil je kennismaken?
Contactgegevens
IT Beheer | 078 68 11 505
Online | 078 68 11 501
Picario | 078 63 00 029
Software | 078 68 11 502

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden