Nieuws 4 april 2017

Meer over weten?
Neem dan contact op met onze Online afdeling
of bel 078-6811501

 

Terug

3D: de next step in productpresentatie  

Eerder vertelden we al over onze samenwerking met partner Picario om prachtige productpresentaties te ontwikkelen. Dit biedt op veel manieren mogelijkheden voor retailers om oplossingen te bouwen die aansluiten bij de behoefte van de moderne consument. Eén van de speerpunten van Picario is dat de visualisatiemotor constant ontwikkeld wordt om ook in de toekomst de beste visualisatieoplossingen te kunnen realiseren.

Op dit moment wordt gewerkt aan de volgende stap, namelijk de mogelijkheid om 3D-beelden te visualiseren. Visualisatieoplossingen en sfeer-/impressietools zijn er om een product tastbaar te maken voor de consument. Op basis van levensechte afbeeldingen krijgt de consument al een goed beeld van het aan te schaffen product. Door toevoeging van het 3D-element wordt een nieuwe dimensie werkelijkheid. Deze functie geeft de consument de vrijheid om een product van alle kanten te bekijken en in en uit te zoomen.  Ook het effect van licht op het object wordt getoond. Met deze nieuwe ontwikkeling komt zo een product echt tot leven voor de ogen van de gebruiker.  

Benieuwd wat 3D-rendering voor jouw producten kan doen? We hebben al de nodige stappen gezet en zullen binnenkort de eerste demo opleveren. Laat je e-mailadres achter, dan nemen wij contact met je op voor een demo.

 

 

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden