Meer weten?

Heb je een leuk idee voor het XPO-platform? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we met elkaar iets moois toevoegen aan XPO en zo onze klanten van meer diensten en een betere service voorzien. 

+31 786300029

 info@picario.com

De voordelen van werken binnen een ICT Groep

Kennis is om te delen. Doordat onze dochteronderneming Picario opereert vanuit de Lucrasoft ICT Groep kennen zij onze relaties, onze producten en de markten waarin we bewegen. Onze kennis op het gebied van Online, Cloud, Hardware, Software, Microsoft en IP-telefonie heeft zich de afgelopen twintig jaar ontwikkeld. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring in alle takken binnen de ICT. Picario vertelt over de voordelen van het werken binnen een ICT Groep.

“Onze activiteiten hebben zich de afgelopen jaren uitgebreid richting het buitenland. Zo vergroten wij onze kennis van de markt en ontmoeten we ook nieuwe potentiële partners. Daaruit ontstaan weer mooie samenwerkingen om gezamenlijk nieuwe technologieën in te zetten.

De ontwikkeling van online (technisch) maatwerk wordt door Lucrasoft Online gerealiseerd met een team van developers dat ook ons XPO-platform heeft ontwikkeld. We hebben aan de lopende band ideeën en plannen voor Research & Development die we willen verwerken in XPO, om zo het product altijd up-to-date te houden en zeker ook nieuwe technologieën te integreren en te testen! Met dit team kunnen we dat in-house verwezenlijken.  

Onze collega’s van Lucrasoft IT Beheer onderhouden het netwerk en hebben onze XPO-servers geïnstalleerd. Uiteraard draait alles in de Cloud en kunnen we zo snel en flexibel op- en omschakelen als het nodig is. Door het internationale karakter van onze werkzaamheden hebben wij de beschikking tot meerdere servers op wereldwijd niveau. Deze zijn door onze collega’s van Systems geïnstalleerd en worden ook door hen beveiligd en geüpdatet.

De hele achterkant van onze operatie is ingericht door Lucrasoft Software. Zij bouwden een softwaresysteem waarmee we licenties, contracten en facturen kunnen verwerken. Zo kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn".

Als je de mensen van bovenstaande afdelingen bij elkaar zet en gaat sparren over mogelijkheden, technologie en toekomst, dan ontstaan er een heleboel ideeën die we in-house kunnen ontwikkelen en testen. Heb jij een leuk idee voor het XPO-platform? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we met elkaar iets moois toevoegen aan XPO en zo onze klanten van meer diensten en een betere service voorzien. Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@picario.com of te bellen naar 078 - 63 00 029.

Terug

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden