In de media

21-03-2017, door Gerjan van der Giessen - Marketing & Communicatie Manager

 

 

 

 

 


 

IN DE MEDIA

Om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen in ons werkveld, en wanneer we last hebben van werk ontwijkend gedrag, klikken we op de marketingafdeling van Lucrasoft nogal wat rond op het internet. In deze nieuwe rubriek geven we een kort overzicht van artikelen die wij noemenswaardig vinden en onder de aandacht willen brengen.

Hieronder vind je de eerste artikelen die wij tegen kwamen ‘in de media’:

 

ONVEILIG OP HET WEB

Onderzoek van ongeveer 780.000 .nl websites wijst uit dat 86% van de bedrijfswebsites waar privacygevoelig data achter gelaten wordt, de beveiliging niet op orde heeft. De oplossing? Maak gebruik van SSL-certificaten!

Artikel: http://www.dutchcowboys.nl/online/85-van-nl-bedrijfswebsites-beveiligen-onze-gegevens-nauwelijks

Wil je hier meer over weten, Sibren schreef er recentelijk een blog over.

 

PERIODIEKE BETALINGEN

Voor een aantal (wat kleinere) webshops maakten wij al gebruik van Mollie. Eenvoudig te implementeren, een goed dashboard en zeer prettig om mee te werken. Door de samenwerking met eCurring is het nu ook mogelijk om periodieke betalingen te realiseren. Bijvoorbeeld voor abonnementen, het betalen in termijnen, etc.

Artikel: https://www.mollie.com/nl/blog/post/ecurring-en-mollie-lanceren-een-totaaloplossing-voor-het-beheren-van-abonnementen/

 

GENERATIE Z in AANTOCHT

Focus je je als retailer op een doelgroep van 25 jaar en jonger, check dan dit artikel over hoe je ze kan bereiken. Wat vinden ze belangrijk, waar zijn ze te vinden en hoe benader je ze. Artikel http://www.dutchcowboys.nl/marketing/generatie-z-komt-eraan-wat-marketeers-moeten-weten DOE DE VOORDEUR DICHT! We besteden bij Lucrasoft veel aandacht aan security. Waarschuwingen van ransomware, nieuwe virussen of frauduleuze praktijken. En een verscheidenheid aan adviezen en maatregelen om je systemen zo veilig mogelijk te maken. Maar als je zelf de voordeur open laat staan dan maakt dat niet veel uit.

Artikel: http://www.dutchcowboys.nl/online/we-blijven-struikelen-over-veel-te-eenvoudige-wachtwoorden

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden