nopCommerce partner

Sinds deze maand zijn wij nopCommerce implementatie partner en bieden we daarmee de mogelijkheid voor een ready-to-use online shop zonder dat daar veel maatwerk bij komt kijken.

nopCommerce is een e-commerce platform waarin alles basis functionaliteit voor een professionele webshop gelegd is. Sinds deze maand zijn wij implementatie partner en bieden we daarmee de mogelijkheid voor een ready-to-use online shop zonder dat daar veel maatwerk bij komt kijken.

Door middel van het platform wordt een solide basis gelegd die alles biedt wat u nodig heeft om een succesvolle webshop op te bouwen. De oplossing is kant-en-klaar, op het kwaliteit niveau dat wij willen bieden, snel in te richten en daarmee voor startende online ondernemers een goed alternatief voor een maatwerk oplossing. Shop die gebouwd zijn met nopCommerce bieden daarbij de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien. U legt dus nu al het fundament voor later.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij u langs om kennis te maken en samen te kijken naar een passende oplossing of download eerst de productsheet (PDF, 0.9MB) voor meer informatie.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden