Webshop Heroes

Jaarlijks komen er in Nederland vele duizenden webshops bij. Ruim de helft hiervan overleeft echter de eerste paar jaar niet. Zij zijn niet bekend met de risico's, weten niet wat erbij komt kijken en missen kennis die vereist is om er een succes van te maken. En dat is exact waar Webshop Heroes van pas komt. Zij hebben een e-learningstool ontwikkeld speciaal voor webwinkeliers. Door de lessen van Webshop Heroes te volgen vergroot je jouw kennis en daarmee direct je kans op succes. 

E-learningtool

Op Webshop Heroes leer je over uiteenlopende kennisonderwerpen, zoals zoekmachine-optimalisatie, productpresentatie en wet- en regelgeving.

Deze tool is zowel voor de starters die willen weten hoe ze moeten beginnen, als voor de ondernemers die net een webwinkel hebben geopend en willen weten hoe ze stappen kunnen maken om succesvol te worden. Daarnaast zijn er enorm veel webshopeigenaren die al een tijdje gestart zijn en zoeken naar manieren om zich te verbeteren en de webshop te optimaliseren. Ook ondernemers die een fysieke winkel bezitten en de online slag willen maken kunnen terecht bij Webshop Heroes. 

Lucrasoft is sinds kort kennispartner van Webshop Heroes! Een ontzettend mooi initiatief waarin wij graag participeren. Lucrasoft faciliteert dan ook twee lessen: Softwarekoppelingen en Product Visualisatie. Doordat de lessen op het platform beginnen op een instapniveau en zich langzaam opwerken tot een moeilijker niveau, is Webshop Heroes geschikt voor een erg groot deel van webwinkeliers in Nederland. En het goede nieuws: Het is geheel gratis!

 

Bekijk onze lessen

Deze les geeft antwoord op de volgende vragen:

Wat zijn geautomatiseerde koppelingen? Hoe kunnen deze koppelingen mij helpen? Hoe ga ik met deze koppelingen aan de slag?

Terug

Automatiseer je productpresentatie

Naarmate je productaanbod groeit, groeit ook je beeldarchief. In deze les leer je hoe je dit structureert en eventueel automatiseert.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden