Toenemende berg ideeën

De berg aan digitale informatie die elke dag voorbij komt wordt steeds groter. Dat is fijn, want we kunnen beter op de hoogte zijn van allerlei zaken en daarmee ook de ideeën of mogelijkheden voor onszelf en de organisaties waar we werken. Op sommige dagen heb ik na een rondje e-mail, Twitter en LinkedIN alweer vijf nieuwe dingen waarvan ik denk “Daar moeten we met Lucrasoft iets mee. Toch?”

Het optimaliseren van onze SEO, frequenter berichten posten op onze social media (LinkedIN, Twitter, Facebook & Instagram), blogs en nieuwsartikelen op onze website plaatsen en wacht we moeten ook echt een keer een projectevaluatie standaardiseren en de bezoekers op onze website(s) analyseren. Daarnaast schijnt video echt de nieuwste hype te zijn, als je dat niet in zet voor je marketing dan mis je echt business. Een klanttevredenheidsonderzoek zou ook wel eens nuttig kunnen zijn en..

Ondertussen is het 18:00 uur en is de dag alweer voorbij.

 

Terug

Samen doorpakken

Deze activiteiten spelen volgens mij ook gewoon, bij ons althans wel, in elke fase van je onderneming. Bij het opstarten van een onderneming of het lanceren van een nieuw product, maar ook als je bedrijf al een tijdje meedraait. Het is alles bij elkaar best veel werk en eerlijk is eerlijk, bij veel organisatie doet iemand het er gewoon (even) bij. Dat is bij ons niet anders geweest de afgelopen jaren, gelukkig is er tegenwoordig iets meer structurele tijd voor marketing werk en hebben we er vanaf het begin van dit jaar zelfs iemand bij aangenomen.

Dat dit een luxe is, en (nog) lang niet voor iedereen is weggelegd begrijpen we maar al te goed. Daarom willen we deze luxe met je delen en zijn we de nieuwe dienst ONLINE MARKETING SUPPORT aan het opzetten. Hierbij pakken we samen je Online Marketing aan en coachen we je naar de overwinning. We helpen je periodiek met het uitvoeren van marketing werkzaamheden. Het bijwerken van de website, samenstellen/opmaken/versturen van een nieuwsbrief, periodiek onderzoek, etc. You name it! Zeg maar waar we je mee kunnen helpen. Binnenkort meer over deze nieuwe dienst in onze nieuwsbrief en hier online. Mogen we je op de hoogte houden? Stuur ons dan een mail.

 

Waar moet je iets mee?

Om gewoon volledig mee te gaan in het geven van tips en wat handreikingen te doen waar je wellicht wel iets mee zou kunnen doen. Bij deze aantal tips van actuele dingen die ik tegen ben gekomen de laatste tijd.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden