BLOG: Muzikant op de kast

Wij moedigen onze spelers aan om zich te blijven ontwikkelen in hun werkveld. Door het volgen van cursussen, opleidingen en workshops, het lezen van boeken en artikelen blijven we op de hoogte en zorgen we ervoor dat we elke dag beter worden in wat we doen. In deze blog vertelt Gerjan (Marketing & Communicatie) over de lancering van iets nieuws.

Tijdens een lunch een paar jaar geleden, ik werkte toen nog in de muziekindustrie, joeg ik de muzikant tegenover me onbedoeld op de kast. Hij had een paar jaar gewerkt aan een plaat en kosten nog moeite gespaard. Drumpartijen in laten spelen in de States, een Grammy-award winnende engineer de boel laten mixen en er eindeloods aan laten eindeloos sleutelen tot het perfect was. De trots waarmee hij het vertelde was gepast, want het was een prachtig album.

Mijn opmerking “Ja, en dan gaat het nu pas echt beginnen.” raakte wel een snaar, want voor zijn gevoel was het project nu klaar. Alleen niets is natuurlijk minder waar.

De oplevering van IT projecten verschilt niet veel van dit voorbeeld. De lancering van een prachtige nieuwe website of goed gevulde webshop is altijd een mijlpaal. Staat deze online, dan zit je klaar bij de telefoon. Te wachten om nieuwe klanten op te vangen en hoop je elke ochtend op een volle mailbox. Helaas is de realiteit vaak anders, in deze fase begint het pas echt. Als de deuren van je nieuwe online showroom, magazijn of kantoor geopend zijn, dan moet dit kenbaar gemaakt worden.

En daar komt best een hoop bij kijken.
Misschien moet je daar iets mee :)

 

Terug

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden