LUCRALAB: Augmented Reality

Wij maken er geen geheim van dat we echte nerds zijn. Nieuwe, innovatieve, spannende en technisch vooruitstrevende toepassingen doen ons hart sneller kloppen.

Het maakt niet uit of uw producten toont in een prachtig vormgegeven brochure, advertentie, moderne website of webshop, uiteindelijk gaat het erom dat de consument het voor zich ziet. Het bed, de stoel, raamdecoratie of vloer in zijn eigen woning of kantoorpand. Door alle mogelijkheden die visualisatietoepassingen met zich mee brengen is hij daarbij niet snel meer onder de indruk en wordt het steeds belangrijker een ongeëvenaarde gebruikerservaring te creëren.

Er ontstaan steeds meer mogelijkheden op het gebied van Augmented Reality (AR): het verweven van digitale modellen met de realiteit. Na het bouwen van websites met product-configurators, shops met visualisatie mogelijkheden is AR een trend waarmee we de volgende stap kunnen zetten. De producten komen dan namelijk nog dichter bij. Prachtige toepassingen werden al succesvol ontwikkeld door Lego en Ikea.

 

Next level klantervaring

Met bestaande oplossingen is het al mogelijk producten te configureren en personaliseren. Deze worden vervolgens levensecht, fotorealistisch weergegeven. Door middel van AR technieken kan daarna het product in een ruimte getoond worden, een jas bij een persoon “aan” getoond worden of loopt u een rondje om de nieuwe auto.. kortom de mogelijkheden zijn enorm!

In het Lucralab schrijft Lucas Vos over nieuwe ontwikkelingen op IT gebied.

Terug


 

Lucas Vos

 Nieuwe ontwikkelingen volgen en praktische toepassingen bedenken die onze relaties verder helpen, is iets waar ik erg enthousiast van word. In augmented reality zien we echt een mooie aanvulling op onze visualisatie tools, de producten komen nu letterlijk de kamer van een bezoeker in! 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van deze ontwikkeling? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Vanuit het Lucralab houdt Lucas Vos u op de hoogte van ontwikkelingen in ons werkveld waarvan wij denken dat ze iets toe kunnen voegen voor uw organisatie.

Om op de hoogte te blijven en de eerste showcases hiervan te zien , meld u zich aan voor onze nieuwsbrief. Benieuwd naar de mogelijkheden van AR voor uw organisatie? Neem dan gerust eens contact op of kom bij ons langs.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden