Innovaties: altijd op zoek 'the next big thing'

Nieuwe methoden, technieken en toepassingen toegankelijk maken voor het MKB, dat is iets waar wij veel tijd en aandacht insteken. Innovaties op een functionele manier beschikbaar maken voor een grote groep ondernemers, dat is voor ons de kick van vernieuwing. Zo laten we techniek werken voor onze relaties om de doelen die ze hebben te verwezenlijken.

B2B highspeed handelsplatform van de toekomst

Het wereldwijd snel expanderende Tyres in Stock is constant bezig om het handelsplatform, dat het fundament van het de organisatie vormt, te optimaliseren. De cijfers spreken bij deze case voor zich

  • 30 miljoen banden, 450 leveranciers, meer dan 10.000 actieve klanten, 12 landen, 90.000 producten
  • Data reductie van 99% zorgt voor zoekresultaten binnen 75 milliseconden

Indoor navigatie, asset tracking en smart building

Hét middel om patiënten gastvrij te ontvangen, monteurs snel naar een installatie in storing te begeleiden, bezoekers een persoonlijke tour door het museum te bieden, zit gewoon in hun broekzak. Smartphones maken dit allemaal mogelijk wanneer je indoor technologie inzet en je van je pand een slim gebouw maakt.

Visualisatie in 3D

Met de krachtige engine van Picario is het nu ook mogelijk om visualisaties te tonen op basis van 3D modellen.

Drag object to view it from all angles.
Loading scene...

Stage vacatures

Naast ons eigen R&D team komen innovaties tot stand door de samenwerking met studenten. Wij beiden veel ruimte om binnen onze groep een (afstudeer)project te doen om iets te onderzoeken, een prototype te ontwikkelen of een vertaalslag van onderzoek naar realisatie te maken.

De Stoomfabriek

Werken aan innovatie gebeurt niet alleen tijdens werktijd, maar ook daarbuiten. Hebben onze teamleden een goed idee, dan is het mogelijk dit te ontwikkelen tot een volwassen product/dienst binnen onze interne start-up accelerator, de STOOMFABRIEK.

Opzoek naar advies?