/>

Lucrasoft ICT Groep merkenLucrasoft IT Beheer

Lucrasoft ICT Beheer

Slimme IT-systemen, infrastructuren, cloud-, back-up-, en telefonie oplossingen stellen jou in staat te bouwen aan je bedrijf. Onze engineers gaan naast je staan en zijn zo je IT collega buiten de deur.

 Simplr-IT

Wij geloven dat jouw organisatie het meest efficiënt is als mensen die processen uitvoeren, ze zelf (mede)vorm kunnen geven, inrichten of zelfs vanaf de grond af opbouwen, ondersteund met een digitale gereedschapskist.

Dutch Grit

Dutch Grit

Dutch Grit levert schaalbaarheid en groei door webdevelopment, conceptontwikkeling en design. Door databronnen en IT-systemen op elkaar aan te sluiten, komt de klant (weer) centraal te staan.

Depot SoftwareDepot Software

 

 

DEPOT Software

Wereldwijd vertrouwt een snel groeiende groep tankcontainer depot yards en tank cleaning stations op de kracht van dit depot management systeem om effectiever te kunnen werken.

 

Movin 

Movin

Indoor technologie helpt je bij het vinden van mensen, locaties en materieel in (grote) gebouwen. Nooit meer zoeken met indoor navigatie-, track & trace- en werkplekbezettings oplossingen.

Picario

Picario

Dé motor achter al je visuele e-commerce toepassingen. Ga zelf aan de slag of vertrouw op ons partner netwerk voor real-time visualisatie oplossingen in fotorealistische kwaliteit.

 

de stoomfabriek

de stoomfabriek 

DE STOOMFABRIEK

Ons eigen in-house start-up programma om innovatie te stimuleren en goede ideeen de wereld in te slingeren. Onze teamleden kunnen zelf ideeen ontwikkelen tot concepten, prototypen en wellicht zelfs een nieuwe onderneming. Zo geven we vorm aan R&D, innovatie en stimuleren we elkaar om contant te vernieuwen.