/>

Werken in Team Lucrasoft

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging, een andere omgeving en zoek je een team dat bij je past? Bekijk onderstaande vacatures dan eens. Team Lucrasoft zoekt altijd spelers die net als wij houden van werken in een informele omgeving, met dagelijks een goede bak koffie en uitgebreid verzorgde lunch. Wij hebben een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, dus ook gezellige uitjes en opleidingsmogelijkheden zijn geregeld.

Projectmedewerker

ICT Beheer

Als projectmedewerker ben je op je gemak in een omgeving waarbij je moet schakelen tussen mens en techniek. Je voert zelfstandig projecten uit en bent in staat samen met de klant tot een oplossing te komen die ideaal is voor zijn/haar situatie.

Lees meer..
C# DEVELOPER

Dutch Grit

Bouw met ons mee aan prachtige projecten voor klanten en onze eigen producten. Ben jij nieuwsgierig, leergierig en houd je van afwisseling in jouw werk?

Lees meer..
Scrummaster/C#/Angular developer

Dutch Grit

Als Scrummaster ben je volwaardig lid van het scrumteam en daarnaast ga je als C#/Angular developer aan de slag met opdrachten voor klanten en onze eigen producten zoals SYNDA, Picario en onze interne planningstool.

Lees meer...
Account Manager | New Business

ICT Beheer

Als accountmanager ben je een gesprekspartner voor onze contacten en ben je verantwoordelijk voor vakkundige advisering bij alle daagse zaken als ook het voorbereiden van deze organisaties op de toekomst. Gedreven, (pro-)actief, ondernemend en gestructureerd zijn de eigenschappen om deze accountmanagementtrol succesvol te vervullen. 

Lees meer...
Servicedesk medewerker tweede lijn

ICT Beheer

Voor ons ICT Beheer team zijn we op zoek naar een nieuwe ervaren speler.

Op deze positie ben je bij klanten voor Support & beheer en storingen

Lever je hardware uit op locatie

Help je het projectteam bij de implementatie van zeer uiteenlopende projecten

Ondersteun jij de 1e lijn support bij het afhandelen van tickets en supportvragen.

Lees meer..
Open Sollicitatie

Lucrasoft

Staat er niets tussen dat bij je past? En wil je toch graag werken bij Lucrasoft? Wij staan altijd open voor gedreven talent! Neem gerust contact met ons op.

Stuur een bericht..
Account manager

Picario

Ben jij de energie en enthousiaste aanpakker die in beelden denkt? Die mogelijkheden niet alleen visualiseert maar deze ook snel tot uitvoering weet te brengen? Dan zoeken wij jou als Accountmanager. 

Lees meer...
Stage opdrachten

Bij de verschillende merken

Onze R&D kan meer projecten bedenken dan we weggewerkt krijgen, maar gelukkig ben jij er! Een gedreven stagiair die zich wel eens even vast zal bijten in onderstaande opdrachten. Bij ons werk je als afstudeerder/stagiair zelfstandig aan projecten, waarbij je collega's je uiteraard met raad en daad bij staan. Stagiaires draaien bij ons mee als volwaardig teamlid en per opdracht is een passende vergoeding opgesteld.

Lees meer...

Stage opdrachten

Om onszelf te prikkelen en steeds naar nieuwe oplossingen te zoeken, om onze klanten morgen nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we constant bezig met nieuwe projecten. Hierbij werken we graag samen met gedreven stagiaires. Dit houdt ons jong en innovatief. Onze R&D afdeling heeft altijd wel uitdagende projecten open staan. Lijkt het je tof om bij ons aan concrete projecten te werken, dan gaan we graag met je in gesprek!

Over ons
Ons verhaal
Werken bij

 

Werken bij (actuele vacatures)
Actuele vacatures
Open sollicitatie


 

Contact
De Zelling 8 (Hoofdkantoor)
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

Westerlaan 51
8011 CA Zwolle

+31 (0)78 68 11 500
info@lucrasoft.nl