/>

Werken in Team Lucrasoft

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging, een andere omgeving en zoek je een team dat bij je past? Bekijk onderstaande vacatures dan eens. Team Lucrasoft zoekt altijd spelers die net als wij houden van werken in een informele omgeving, met dagelijks een goede bak koffie en uitgebreid verzorgde lunch. Wij hebben een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, dus ook gezellige uitjes en opleidingsmogelijkheden zijn geregeld.

Projectmedewerker

ICT Beheer

Als projectmedewerker ben je op je gemak in een omgeving waarbij je moet schakelen tussen mens en techniek. Je voert zelfstandig projecten uit en bent in staat samen met de klant tot een oplossing te komen die ideaal is voor zijn/haar situatie.

Lees meer..
C# DEVELOPER

Dutch Grit

Bouw met ons mee aan prachtige projecten voor klanten en onze eigen producten. Ben jij nieuwsgierig, leergierig en houd je van afwisseling in jouw werk?

Lees meer..
Sales Manager

Dutch Grit

Hoogwaardige softwareoplossingen. Ambachtelijk gesmeed. Dát is Dutch Grit. Wij bouwen apps en webapplicaties op Microsoft Azure. Als New Business Sales Manager bouw je hieraan mee door nieuwe klanten te benaderen en projecten te verkopen.

Lees meer..

 

 

dutch grit

sales development manager

Krijg jij energie van netwerken en, op een creatieve manier, nieuwe contacten leggen? Wordt jij er enthousiast van om met die contacten dé perfecte technische oplossing te bedenken voor hun groeiambitie?

Lees meer..
DEPOT SOftware

Consultant

Als applicatiebeheerder / technisch consultant ben jij sterk in het vertalen van de processen, wensen en behoeften van onze klanten, naar de mogelijkheden die DEPOT Software te bieden heeft.

Lees meer..
depot software

.net developer

Werk als developer mee aan de (verdere) ontwikkeling van DEPOT Software door gebruik te maken van de nieuwste technieken. DEPOT Software is een krachtige ERP oplossing die full-service depot yards en tank cleaning stations in staat stelt effectiever te werken. 

Lees meer..

 

 

 

Lucrasoft ICT Groep

Content marketeer

Is taal zeg maar echt jouw ding? Schrijf jij zonder moeite blogs, nieuws- en persberichten over ICT en weet je op welke onderwerpen je verdiepende content moet maken om leads te genereren voor onze salesteams? Dan zetten we nu de koffie voor je klaar en zouden we graag kennismaken!

Lees meer..
Open Sollicitatie

Lucrasoft

Staat er niets tussen dat bij je past? En wil je toch graag werken bij Lucrasoft? Wij staan altijd open voor gedreven talent! Neem gerust contact met ons op.

Stuur een bericht..

Stage opdrachten

Om onszelf te prikkelen en steeds naar nieuwe oplossingen te zoeken, om onze klanten morgen nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we constant bezig met nieuwe projecten. Hierbij werken we graag samen met gedreven stagiaires. Dit houdt ons jong en innovatief. Onze R&D afdeling heeft altijd wel uitdagende projecten open staan. Lijkt het je tof om bij ons aan concrete projecten te werken, dan gaan we graag met je in gesprek!

Over ons
Ons verhaal
Werken bij

 

Werken bij (actuele vacatures)
Actuele vacatures
Open sollicitatie


 

Contact
De Zelling 8 (Hoofdkantoor)
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

Westerlaan 51
8011 CA Zwolle

+31 (0)78 68 11 500
info@lucrasoft.nl