Werken in Team Lucrasoft

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging, een andere omgeving en zoek je een team dat bij je past? Bekijk onderstaande vacatures dan eens. Team Lucrasoft zoekt altijd spelers die net als wij houden van werken in een informele omgeving, met dagelijks een goede bak koffie en uitgebreid verzorgde lunch. Wij hebben een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling, dus ook gezellige uitjes en opleidingsmogelijkheden zijn geregeld.

Open sollicitatie

Lucrasoft

Staat er niets tussen dat bij je past? En wil je toch graag werken bij Lucrasoft? Wij staan altijd open voor gedreven talent! Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
lead consultant

depot software

Als lead consultant ben je onderdeel van een succesvolle ERP implementatie bij onze klanten in de tank container sector. Wij zoeken iemand die de vertaalslag kan maken van bedrijfsprocessen naar software.

Vertel me meer!
servicedesk medewerker

Lucrasoft ICT Beheer

Ben jij assertief, behulpzaam, communicatief sterk en weet je van aanpakken? Check dan deze vacature als servicedesk medewerker bij Lucrasoft ICT Beheer

Vertel me meer!

 

 

accountmanager

dutch grit

Opgestroopte mouwen, Hollandse nuchterheid en inventiviteit. Klanten inspireren met de mogelijkheden die nieuwe technologie├źn bieden, dat is de kern van jou functie. Sales draait bij ons om boeien en binden.

Vertel me meer!
senior developer

dutch grit

Voor Dutch Grit zijn wij op zoek naar een senior developer die de volgende stap wil zetten richting architect en teamleider.

Vertel me meer!

Stage opdrachten

Om onszelf te prikkelen en steeds naar nieuwe oplossingen te zoeken, om onze klanten morgen nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we constant bezig met nieuwe projecten. Hierbij werken we graag samen met gedreven stagiaires. Dit houdt ons jong en innovatief. Onze R&D afdeling heeft altijd wel uitdagende projecten open staan. Lijkt het je tof om bij ons aan concrete projecten te werken, dan gaan we graag met je in gesprek!

Over ons
Ons verhaal
Werken bij

 

Werken bij (actuele vacatures)
Actuele vacatures
Open sollicitatie


 

Contact
De Zelling 8 (Hoofdkantoor)
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

Westerlaan 51
8011 CA Zwolle

+31 (0)78 68 11 500
info@lucrasoft.nl