• Wij coachen je graag naar de overwinning

E-commerce

Uw online strategie is meer dan een mooie website of -shop. Alles moet kloppen en echt voordeel wordt pas gehaald als de verschillende online en offline processen perfect op elkaar afgestemd zijn. Onze dienstverlening gaat daarom verder dan het ontwikkelen van een oplossing. Voor resultaat dat echt telt denken wij mee vanaf de basis, om zo perfect aan te sluiten op de door u gestelde doelen.

Webshop

De bouw van een succesvolle website vraagt een goede basis. Voor een webshop is dit zelfs essentieel! Het vertrouwen van een bezoeker is de key om zijn aandacht vast te houden. Wij bouwen webshops gericht op conversie en betrouwbaarheid.

Accountview

Verhoog de productiviteit en efficiëntie door een real-time synchronisatie koppeling te maken tussen uw website en administratie- en/of (voorraad) beheer software. O.a. voor Accountview, Unit4, Multivers, Distrie24, Snelstart en meer.

 

Accountview & Unit4

Unit4

Voor Unit4 hebben wij een koppeling gerealiseerd die het mogelijk maakt om te communiceren met Unit 4 Agresso, Mulitvers en Installatie. Daarbij hebben we in eigen beheer een Office en Offerte tool ontwikkeld voor Unit 4.

 

Unit 4 tools

De bezoeker van je webshop is een hoge kwaliteit gewend. Er wordt van je verwacht direct duidelijkheid te geven over productspecificaties, voorraden, levertijden en bestelkosten. Naast deze real-time informatie ligt ook de visuele lat hoog. Wij denken graag met je mee om de beste oplossing voor jouw strategie te ontwikkelen.

Frans Waaijers | Manager Online

Visualisatie

Zien is kopen. Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. We kunnen er nogal wat clichés op los laten, feit is dat je bezoeker graag ziet wat hij koopt.

Visualisatie

Goed beeldmateriaal is niet meer genoeg, de moderne consument is gewend aan fantastisch materiaal. Bij voorkeur gepersonaliseerd, precies zoals hij het eventueel wil gaan bestellen. Middels onze Picario Visualisatie software kunnen we jouw product online visualiseren in de door de bezoeker gewenste kleur, textuur of opdruk.

Al onze online e-commerce oplossingen worden ontwikkeld in samenwerking met Picario; wereldwijd leider in visualisatie toepassingen in superieure kwaliteit.

Zien is geloven. Beloofd.

Contact

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden