E-mailmarketing

Meer actueel dan ooit te voren, maar dan wel met de juiste tools. Inspelend op het gedrag van je relaties, partners en klanten, actueel en in no-time gerealiseerd. De tool die wij hiervoor inzetten heet EMMA en biedt alles wat je van een modern e-mailmarketing pakket mag verwachten.

Beheer Contacten
Creëer lijsten
Intelligente campagnes
Real-time rapportage

EMMA | E-mailmarketing

Het versturen van e-mailmarketing is nog steeds populair en kan, wanneer goed doordacht, een effectief middel zijn om je doelgroep te bereiken.

We zien echter ook steeds vaker dat berichten niet meer geopend worden, rechtstreeks in de spamfolder belanden of tot praktisch geen (extra) conversie leiden.

Om effectieve campagnes te lanceren is het belangrijk je doelgroep te kennen, in te spelen op ontwikkelingen en de juiste informatie aan de juiste persoon op het juiste moment te bieden. Kortom, wees relevant voor je ontvanger.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs.

Gerjan | Marketing & Communicatie bij Lucrasoft ICT Groep

 Succesvolle e-mailmarketing campagnes leggen de focus bij de ontvanger. Door in te spelen op zijn/haar gedrag en constant (bij) te leren over uw ontvangers kunnen berichten relevanter gemaakt worden.

Drag & Drop Editor

Het opstellen van professionele e-mail berichten gaat eenvoudig en snel met de drag & drop editor in EMMA. Je bouwt het bericht op met blokken tekst, afbeeldingen, witruimte en actie knoppen door deze op de gewenste plek te slepen. Daarna hoef je alleen nog de tekst te schrijven, afbeeldingen te kiezen en dan is het bericht klaar om verstuurd te worden.

 

Templates

Het opbouwen van een bericht kun je helemaal zelf doen of op basis van een voorgedefinieerde template. Hierbij is de basis alvast opgezet en kun je deze naar uw eigen smaak personaliseren.

Intelligente series

EMMA gaat verder dan alleen het versturen van één bericht en stelt jou in staat om reeksen te vormen die inspelen op acties van de ontvangers. Zo kun je van te voren een campagne uitdenken die daarna automatisch uitgevoerd wordt. Speel in op keuzes van jouw ontvangers, stuur herinneringen of bied persoonlijke aanbiedingen/acties/coupons/bedankjes.

 

Triggers & Apps

Geautomatiseerde acties in EMMA omvatten tevens het gebruik van triggers (een bepaalde handeling van een ontvanger / bezoeker) en apps (bijvoorbeeld formulieren) waar je op in kunt spelen. 

Rapportage

Vooruit, we gebruiken hem nog een keer: meten is weten! EMMA biedt een uitgebreide rapportagefunctie waarbij je real-time informatie krijgt van jouw campagnes. Met deze statistieken leer je van je ontvangers en wordt het mogelijk om berichten nog beter af te stemmen op je doelgroep(en).

 

 

 

Benieuwd geworden en de mogelijkheden voor jouw organisatie bekijken?

Maak een afspraak!
Mobile Ready
Split testing
Gratis templates
Connecties met derden
Uitgebreide rapportages
E-commerce oplossingen

Tech talk

De kracht van EMMA is dat het een eenvoudige basis voor de beginner vormt, maar tevens voor e-mailmarketing experts helemaal vol zit met functies zoals:

  • Personalisatie, van berichten met geavanceerd contact beheer
  • Creative control, editen van templates/berichten in HTML en CSS
  • Integraties, koppel met Umbraco, NopCommerce, Pipedrive, Google en nog veel meer CRM, betaal & e-commerce platforms
  • Custom data velden, stel zelf de vorm van lijsten op met diverse type content invoer velden
  • Real-time spam preventie, met scherpe analyse en strikte regels ter bevordering van de bezorging
  • Managed deliverability, van authenticatie tot ISP relatie, alles gecontroleerd

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van IT nieuws, mooie projecten en tips? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Hoe wij EMMA zelf toepassen? Onder andere door elk kwartaal een nieuwsbrief met klantverhalen, mooie portfolio cases, het laatste nieuws en ontwikkelingen op IT gebied te verzenden. Voor events zetten we de formulieren in als inschrijfsysteem met geautomatiseerde berichtgeving, bij projecten koppelen we met SurveyMonkey voor projectevaluaties en nog veel meer!

Contact

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden