• Techknowledy matters
  voor facilitair totaalleverancier A&P met een gekoppelde e-commerce oplossing aan een strakke website

A&P

Facilitair totaalleverancier

A&P uit Zwijndrecht doet het allemaal net even wat anders, marketingmanager Theo Visser vertelt over de drijfveer. “Het gevaar van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is dat het een loze, hippe, modekreet wordt. De echte MVO aanpak schuif je niet zomaar een organisatie in, het is een manier van ondernemen die terug komt in alle facetten van het bedrijf. Aandacht voor mens, milieu en omgeving vormen de kern bij alles wat je doet.”

Corporate Website

Om die boodschap uit te dragen ontwikkelden wij een nieuwe corporate website, waarvan het ontwerp door de medewerkers zelf gevormd is. “Het komt niet vaak voor dat onze relaties zelf aan de slag gaan met een concept, maar bij A&P is het perfect uitgepakt! De frisse uitstraling sluit mooi aan bij het bedrijf. ” Steven Somer, Projectleider Websites.

Features

Eigenschappen van AENP-BV.NL

 • Eigen design ontwikkeld
 • Content te beheren via Umbraco
 • Volledig responsive opgezet 
Terug

Wij kiezen bewust niet voor de makkelijkste, maar voor de meest verantwoorde weg. 

Over A&P

Vanuit haar ambitie het anders te doen levert A&P een totaalpakket facilitaire producten, non-food producten en lang houdbare food producten waarbij alle inkoop- en distributiezorgen volledig uit handen genomen worden. Van kleding tot keukengerei en van levensmiddelen tot hygiëne en EHBO en BHV artikelen, de periodieke controles van EHBO-koffers, AED’s en Evac+Chairs. De brede doelgroep bestaat uit o.a. zorginstellingen, gesloten behandelklinieken, gevangenissen, jeugdinrichtingen, maar ook horeca, scholen, gemeenten, kinderdagverblijven en het bedrijfsleven.

Webshop

“Het brede assortiment is eenvoudig, en heel snel, te bestellen in de gloednieuwe website. Dit maakt het voor klanten erg makkelijk en het doen van een bestelling kost minimale tijd en aandacht. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken (continues scrolling) aan de achterkant van de website worden producten radensnel geladen en getoond aan de bezoeker. Dit zorgt voor een aangename shop-experience, die de hedendaagse bezoeker gewend is. Daarbij hebben we voor A&P het aantal dubbele handelingen geminimaliseerd door een koppeling met Snelstart op te zetten. Hierdoor worden productinformatie en –afbeeldingen automatisch geïmporteerd.” Steven Somer.

Features

Eigenschappen van de WEBSHOP

 • Snelstart koppeling (Productinformatie & -afbeeldingen)
 • Productinformatie inclusief datasheet download en technische specificaties
 • Klant specifieke prijzen (i.v.m. aanbestedingen)
 • Snelheid door back-end continues scrolling aanpak
 • Geoptimaliseerde zoekfunctie toont direct resultaat (geen laadtijd!)
 • Meest gekocht feature op homepage

 

 

A&P is vanaf het begin van Lucrasoft klant. Inmiddels heeft het team van Lucrasoft diverse IT vragen naar volle tevredenheid gerealiseerd. Het bouwen van onze nieuwe website in combinatie met een vernieuwde webshop is de meest recente samenwerking. Hierover zijn we opnieuw zeer content. Zowel onze klanten als wij zijn erg te spreken over de nieuwe uitstraling en het gebruiksgemak van zowel de site als de shop.

Theo Visser, Marketingmanager A&P

Contact opnemen

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden