FLIGHT SIMULATION COMPANY

 

Er zijn klanten, projecten, vakgebieden die net even wat stoerder zijn dan anderen. De Flight Simulation Company is er zo één. In het complex op Schiphol trainen zij piloten met behulp van simulaties. Om deze trainingen en alle bijkomende resources te plannen ontwikkelden wij in 2010 een maatwerk oplossing. Deze hebben we geüpdatet met nieuwe functionaliteit waaronder document management, tagging mogelijkheden en zowel grafische als snelheidsoptimalisaties. Daarnaast is een tweede locatie opgezet voor de vestiging in Leeds, Verenigd Koninkrijk.

Briefing

De Flight Simulation Company (FSC) levert trainingen voor verschillende type Airbus en Boeing vliegtuigen waarvoor zij beschikt over simulatiefaciliteiten in Dallas (VS) en Amsterdam. De opleidingen en simulatie mogelijkheden zijn zowel voor luchtvaart-maatschappijen, vliegscholen als ook voor individuen. Om de simulatiefaciliteiten, en alle resources die daarbij komen kijken, goed te managen heeft FSC bij ons de vraag neergelegd om een systeem te ontwikkelen. De software moest een duidelijk programma en schema kunnen maken van de Flight Simulator Slots, trainingen, instructeurs, schema’s, klaslokalen etc.

Terug

Oplossing

De geleverde Lucrasoft App Core.NET oplossing laat zich het beste omschrijven als een CRM pakket met uitgebreide planning- en rapportagemogelijkheid. In het systeem zijn gegevens van organisaties, crewmembers en instructeurs opgenomen, wordt een planning gemaakt van cursusaanvragen. Hieraan kunnen klaslokalen, simulators, simulatortypen, instructeurs en speciale dagen gekoppeld worden. De rapportagefunctie geeft inzicht in de statistieken, geschiedenis, cursussen en logboeken.

Resultaat

De FSC Business Enterprise Applicatie wordt gebruikt voor de cursusplanning en het management hiervan en is vanwege het succes ondertussen uitgebreid. Naast een gekoppelde website en CoffeeCorner scherm is er een uitgebreide Management Reporting Tool toegevoegd. Deze biedt inzicht in het dagelijks schema van een simulator, de trainingsuren per simulator, downtime overzicht, vooruitzicht per simulator en statistieken (aantal uur voor alle simulatoren). Deze kunnen naar wens worden opgevraagd en uitgeprint.

We zijn uiterst tevreden over de geleverde kwaliteit en de excellente nazorg. De expertise van Lucrasoft maakt dat wij inmiddels met zeer veel vertrouwen het ontwikkelde systeem tot de spil van onze planningswerkzaamheden hebben laten worden.

MATHIJS VAN TWISK. Flight Simulation Company

 

 

 

Contact opnemen

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden