• Samen coachen we jouw organisatie naar de overwinning

Lettow Studio's

 Mooie dingen maken, dat is wat wij bij Lettow doen. We doen dit met een sterke focus op internet gerelateerde communicatie.  

Om de beste resultaten te behalen stellen wij spelers op die niet alleen uit ons eigen team komen. Waar nodig werken we samen met partners om zo een perfecte oplossing te realiseren voor onze klanten. Lettow Studio’s is al sinds jaar en dag zo’n partner. We gingen in gesprek met Vincent van Lettow over hoe we dat aanpakken.

Er toe doen

“Wij zijn sterk in mooie dingen maken die er niet alleen prachtig uitzien, maar er ook toe doen. Niet alleen iets moois maken, maar een medium maken waarmee onze klant zijn doelen kan bereiken. Daarmee onderscheiden we ons dan ook van de zolderkamer artiesten zoals we ze wel eens gekscherend noemen. Wij helpen onze klanten hun doelen te bereiken en dat waarderen ze. Daarom komen ze ook bij ons terug. En ik denk dat dat bij heel veel partijen in de branche het daar nog aan ontbreekt.”

Portfolio van Lettow inzien?

Van binnen naar buiten

“We proberen vanaf het begin bij de klant aan tafel te zitten en met het concept mee te denken. Waarom hebben ze überhaupt behoefte aan iets nieuws? Wat willen ze bereiken? Waarom denken ze dat een website of campagne daar het juiste middel voor is? Zo proberen we de motivatie te achterhalen. Niet zomaar een nieuwe website bouwen omdat ze een website willen, want dat vind ik echt zonde van het geld, maar ook van onze tijd en energie.

Je kunt natuurlijk veel doelen hebben. Wil je meer klanten, jezelf professioneel positioneren, laten zien dat je verstand hebt van zaken of wil je mensen opleiden iets te doen. Afhankelijk van dat doel, proberen wij de juiste communicatiemiddelen in te zetten.”

 Het partnerschap van Lucrasoft heeft wel bijgedragen aan onze ontwikkeling. Je wordt als partner van Lucrasoft echt gewaardeerd.

Vincent van Lettow

Mooie dingen voor iedereen

“De klantenkring waarvoor we mogen werken is heel divers. Van kleine bedrijven als een ZZP’er die handelt in antiek tot hele grote organisaties zoals de Erasmus universiteit en de Rabobank. Bij die grotere wordt je ook wel meer gezien als de expert. Zo van ‘jij hebt er verstand van: maak iets moois, denk er goed over na’ en als we dan iets voorstellen wordt er snel gezegd ‘gaaf, laten we het zo doen’. Bij kleine ondernemers gaat het meer op gevoel. Het bedrijf is hun kindje en ze verlangen er meer naar om over kleine dingen te sparren en te discussiëren terwijl zij juist veelal niet de budgetten hebben om hier lang door over te gaan. Zo is het altijd zoeken naar de beste oplossing, en dat komt eigenlijk altijd goed.”

 

Nee! Ik hoef geen werkplek

“Het prettigste aan de samenwerking met Lucrasoft vind ik de sfeer die er hangt, de openheid en vriendelijke communicatie met iedereen. Ik word ook bijna beschouwd als een soort collega. In het verleden heb ik misschien wel dertig keer een werkplek aangeboden gekregen. Iedereen bij Lucrasoft wordt geapprecieerd zoals hij of zij is en ook in zijn waarde gelaten. Je wordt echt gewaardeerd. Heel enthousiasmerend en lekker aan de slag samen. Dat betekent niet dat alles altijd maar goed is, want er wordt ook gewoon kritiek gegeven op het moment dat het niet goed is. Maar dat is ook niet erg. Het maakt je samen beter. Je wordt als partner van Lucrasoft echt gewaardeerd.

 

Het partnerschap van Lucrasoft heeft wel bijgedragen aan onze ontwikkeling. Wij moeten het echt hebben van mond-tot-mond reclame en ik heb een paar jaar terug weleens een groot stuk papier voor me neergelegd en daarop uitgetekend welke klanten we hebben en hoe deze bij ons terecht zijn gekomen. Op deze manier heb ik een hele boom getekend van al onze klanten en contacten en bekeken wie ons bij wie heeft geïntroduceerd. En veel van onze klanten komen ook doordat Lucrasoft ons heeft geïntroduceerd bij hun klanten en partners. Dit waren altijd leuke partijen om voor te werken.”

Terug

 

Contact

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden