Akzo Nobel online kleurensimulator

Voor Levis, het meest verkochte verfmerk in België, ontwikkelden wij een kleurensimulator die consumenten helpt de juiste kleur te kiezen. Hiermee wordt het product beter gepresenteerd aan de klant en brengen we het resultaat dichterbij.

Verschillende verfspeciaalzaken in België maken gebruik van de oplossing van de verffabrikant. Op touchscreens en iPad-zuilen kan de consument de gewenste Levis kleur levensecht en in real-time weergeven in een ruimte naar wens. Door de kleuren uit de Levis waaier te combineren en te visualiseren vindt de consument snel zijn ideale kleurenpalet. Zo krijgt de gebruiker direct een realistisch beeld van het effect van de gekozen kleur in een woonkamer, keuken of andere ruimte. Hiermee vult de fabrikant de wens van de moderne consument in om een product echt dichtbij te halen voordat deze tot de aanschaf overgaat.

Deze oplossing is gerealiseerd door een gezamenlijk inspanning van drie units binnen onze ICT Groep. Voor de beste visualisatie oplossingen maakt Lucrasoft Online gebruik van de visualisatiemotor van Picario. Het installeren en opleveren van de iPad-zuilen is uitgevoerd door onze IT Beheer afdeling.

 

 

Terug
Levis kleurenwaaier

 

 

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden