Matterhorn

 Persoonlijk contact met korte lijnen, dat is waar wij voor staan.

De nieuwe B2B shop vult onze service daarbij goed aan. 

"Het is onze ambitie om te blijven groeien op een organische en natuurlijke manier. We streven er hierbij naar om persoonlijk contact met eigenwijze detaillisten centraal te stellen. Eigenwijze retailers die heel bewust voor bepaalde merken kiezen. Wij zijn dan het verlengstuk van die organisatie als het gaat om productinformatie, producttrainingen en service. En daar kunnen we in groeien."

Wij bewandelen ons eigen pad

Deze eigenwijze houding staat aan het begin van Matterhorn. Wat doe je als je essentiële producten niet kunt vinden? Dan ga je ze zelf importeren. Zo was de gedachte van één van de eigenaren van Matterhorn. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot dé importeur en distributeur van buitensportmerken. Edith Braakhekke: “Onze klantenkring is heel breed. Voornamelijk klanten binnen de detailhandel, maar dan wel uiteenlopend van een motorsportzaak, een organisatie die cabrio dekjes opnieuw impregneert, de vogelbescherming en grote ketens als Bever Sport. De eindgebruikers van “onze” producten zijn vooral mensen die buiten actief zijn en daar schoenen, kleding, waterflessen en onderhoudsmiddelen voor nodig hebben."

Meedenken in veranderende tijden

"Wij zijn relatief klein en dat maakt dat we snel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Winkeliers hebben steeds ruimere openingstijden. Wij kunnen onmogelijk op al die tijden aanwezig zijn. We kregen die vraag echter wel steeds vaker; klanten die vroegen of het mogelijk was om buiten kantooruren te bestellen. En hier willen we onze klanten graag in tegemoet komen. Met de nieuwe B2B bestel tool kunnen we winkeliers ondersteunen. Daarbij voorzien we ze tevens van allerlei productinformatie."

 Wij hebben bij Lucrasoft een goed gevoel, het klikte. Dat, plus de snelle communicatie en het meedenken in oplossingen, resulteert in een fijne samenwerking. 

Edith Braakhekke, productmanager bij Matterhorn

Matterhorn over Lucrasoft

"De reden dat we voor Lucrasoft hebben gekozen heeft met name te maken met het goede gevoel dat we bij jullie hadden.. Jullie hebben voor ons een B2B shop gebouwd en het template opgezet samen met de look en feel die wij voor ogen hadden. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met ons distributie systeem en onze Accountview. Er wordt snel gereageerd op onze vragen en dat er wordt meegedacht in oplossingen. Jullie zijn daarin ook redelijk flexibel."

 

Terug

Contact

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden