• Shiraz Office Furniture
    Heeft nu een website die ze eenvoudig en snel zelf bij kunnen werken. Zo is hij altijd up-to-date.

SHIRAZ

Shiraz Office Furniture

 

 

Al 20 jaar een totaal leverancier op gebied van kantoormeubelen en uitgegroeid tot volwaardig projectinrichter. Gevestigd in Dordrecht waar u in de showroom van harte welkom bent! De samenwerking tussen Shiraz en Lucrasoft gaat jaren terug naar de levering van ons eerste meubilair. De service, snelle leveringen en kwaliteit van materialen maakt Shiraz meer dan een leverancier.

 

Na oplevering van de projecten gingen we in gesprek met Stephan Badloe.

In gesprek

Met Stephan Badloe

"Ons eerste 4 websites zijn intern ontwikkeld. Door dat dit met een omslachtig programma werd gedaan, nam dit veel tijd in beslag. Daarbij zagen we dit niet terug in de kwaliteit van de website. Tijd voor verandering dus. De ideeën waaraan de nieuwe website moest voldoen, lagen al op tafel. Zo hadden wij een aantal zeer specifieke wensen, waarmee de producten uniek uitgelicht konden worden. Wat betreft het design; strak, absoluut niet schreeuwerig, informatief en de producten moesten centraal staan. Na een goed gesprek werd ons al snel duidelijk dat Lucrasoft een betrouwbare partner is. Een modern bedrijf dat de klant centraal zet en meedenkt. Niet alleen ja knikken, maar ook hun eigen mening durven geven. Voor ons was dat erg fijn, aangezien zij veel meer ervaring hebben met het maken van websites.

De website is helder, informatief, to-the-point, maar niet saai. De website nodigt uit om door te klikken en is gebruikersvriendelijk, zowel voor de oude als de nieuwe generatie. Een resultaat waar wij erg trots op zijn! Daarnaast is alles mogelijk, niet alleen het bouwen van de website, maar ook in de toekomst. Eventuele uitbreidingen en nieuwe functionaliteiten toevoegen is te alle tijden mogelijk. Dit stukje vertrouwen was de doorslaggevende factor om voor Lucrasoft te kiezen."

Het team van Lucrasoft heeft ons geholpen om tot een beter resultaat te komen dan oorspronkelijk bedacht! Een goede samenwerking, meedenken en adviseren hebben tot dit resultaat geleid en wij zijn er dan ook erg blij mee. 

Stephan Badloe, Shiraz Office Furniture

 

 

Techtalk

Deze frisse website is gebouwd op het Umbraco CMS, waardoor medewerkers zelf eenvoudig en snel bewerkingen kunnen doen. De webshop draait op Scarlet en biedt bezoekers de mogelijkheid om door het assortiment te speuren naar iets moois voor het kantoor. Hierbij vindt groepering in categoriën plaats, passen we autocomplete zoeken toe en is er een panning zoom functie op afbeeldingen mogelijk.

 

Terug

Samenwerking

“Lucrasoft is een bedrijf met expertise, heeft veel kennis en hebben een zeer goed team waar zij trots op mogen zijn. Intern een goede samenwerking maar ook met de klant. Onduidelijkheden worden net zolang besproken tot deze helder zijn. Soms was dit een kort telefoontje, maar het kwam ook voor dat dit wat langer duurde. Ik heb hier dan ook niks op aan te merken.” Stephan Badloe

 

Bekijk het resultaat

Contact opnemen

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden