Video Service Nederland

Door vernieuwing van de software profiteert Video Service Nederland van hogere veiligheid en kan daarmee kwaliteit en service blijven garanderen.

Over Video Service Nederland

Video Service Nederland (VSN) is totaalleverancier van DVD, Blu-Ray, CD, games, accessoires en merchandise. Als enige all-media voorraadhoudende groothandel in home entertainment softwareproducten binnen de Benelux, blinken zij uit in het leveren van kwaliteit en service. Daarbij staat de relatie met zowel leveranciers als klanten voorop. Binnen de bedrijfsprocessen worden de hoogste standaarden gehanteerd, waardoor de foutmarge nihil is en de doorlooptijden extreem kort. Om deze kwaliteit te kunnen blijven bieden, is betrouwbaarheid van de software uitermate belangrijk.

 

Vernieuwing van software

Anno 2017 gebeurt het steeds vaker dat (grote) bedrijven worden getroffen door ransomware en cryptolockers. Wij hebben samen met VSN gekeken naar de mogelijkheden om de veiligheid en betrouwbaarheid van de software te vergroten. Daarom is er gekozen voor vernieuwing van de huidige software. Er zijn nieuwe servers geïnstalleerd op het bestaande virtualisatieplatform en de data is gemigreerd naar de cloud.

Terug

Migratie naar Office 365

Wij hebben VSN geholpen bij het migreren naar Office 365. Doordat alle Microsoft Office producten nu overal toegankelijk zijn, kan VSN nog efficiënter werken. Daarnaast zorgt de migratie naar de cloud voor verbetering van de veiligheid en wordt het beheer en onderhoud volledig uit handen gegeven. 

 

Installatie van DUO

Omdat veiligheid een belangrijke rol speelt voor VSN, is het beveiligingsplatform DUO Security geïnstalleerd. De gevoelige gegevens worden hiermee nog beter beschermd en alleen legitieme gebruikers en passende apparaten hebben toegang tot de gegevens.

De samenwerking van Lucrasoft IT Beheer en VSN zorgt er zodoende voor dat VSN kan profiteren van verbeterde veiligheid van de software en ook de komende jaren kwaliteit en service kan blijven garanderen voor alle klanten en leveranciers.

 

 

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden