Wide Scope

 Wij onderscheiden ons door onze toewijding aan de logistieke processen van onze klanten. We coördineren deze volledig en zorgen voor de dagelijkse aansturing om alles tot in elk detail in goede banen te leiden. Dit resulteert in een zeer hoge betrouwbaarheid en kwaliteit van onze service

 

Breed spectrum

Wide Scope is een van oorsprong Nederlands bedrijf en biedt een breed spectrum (vandaar ‘Wide Scope’) logistieke diensten aan. Ze hebben daarnaast een ‘slurry make down’-faciliteit in Gent, België. Al dan niet via deze terminal nemen ze (een deel van) de logistieke keten volledig uit handen van hun klanten. Geoffrey Verheul, CEO van Wide Scope: “De totale logistieke branche is enorm groot en dynamisch. Ons specialisme ligt op het gebied van witte mineralen, zoals kaoline en talk. Het merendeel van onze klanten komt bij ons via het bestaande netwerk en bestaat voornamelijk uit de producenten van deze grondstoffen. Wij leveren deze grondstoffen namens hen uit aan de diverse eindgebruikers, met name in de papier- coating- en inktindustrie.”

Vertrouwen van groot belang

“Wij groeien al jaren gestaag op basis van specialisme en toewijding. Onze ambitie is het verder verstevigen van onze positie, met name in de niche van kaolineproducten en ‘slurry make down’-dienstverlening. In het ideaalplaatje brengen wij een aantal producenten onder één dak, gecoördineerd door ons, om hen gezamenlijk te laten profiteren van gecombineerde volumes. Hiermee gaat veel vertrouwen in ons gepaard, aangezien wij een substantieel deel van de supply chain voor onze klanten beheersen. Van onze kant moeten wij erop kunnen vertrouwen dat de IT-systemen waarmee we werken, waaronder de website, snel en betrouwbaar blijven werken. Want zonder deze service op de achtergrond, kunnen wij niet de snelle service leveren die de klanten van ons vragen. Hier ligt dan ook de uitdaging voor Lucrasoft.”

 Het fijnst aan de samenwerking vinden wij de vakkundigheid en kennis van zaken. Prettig om met een kennispartner te werken voor wie het vertalen van onze wensen naar een werkende website een koud kunstje leek te zijn. 

Geoffrey Verheul, CEO Wide Scope

Wide Scope over Lucrasoft

“Onze website was enorm verouderd en stond al jaren ‘under construction’. Om met name nieuwe commerciële relaties een goede indruk te geven over wie we zijn en wat we doen, was het belangrijk om een site in de lucht te krijgen die dit ondersteunt. Omdat wij al met Lucrasoft samenwerken voor onze Office-pakketten, printers, computers en serveromgeving, was Lucrasoft de logische kennispartner voor een nieuwe website. Jullie hebben deze ontworpen op basis van onze input en ons begeleid in het proces om de content op de juiste manier weer te geven. We zijn zeer te spreken over het resultaat!"

 

Terug

Een koud kunstje

"Met name de vakkundigheid was erg prettig. Als ‘leken’ op het gebied van websites ontwikkelen, was het fijn met een partner te werken voor wie het een koud kunstje leek te zijn om onze wensen te vertalen naar een werkende website. Of het nu in werkelijkheid zo simpel was of niet, het gaf vertrouwen dat we onze website in goede handen hadden achtergelaten.”

Contact

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden