Partners

De meest veelzijdige IT partner, dat wordt je niet alleen. Daarom werken we nauw samen met een verscheidenheid aan specialisten.

Microsoft Gold Partner

Microsoft classificeert haar partners naar kennis, ervaring en vakbekwaamheid. Wij zijn er trots op al jaren de titel Gold partner te mogen voeren.

Microsoft Gold Certified Partners zijn partners van het hoogste niveau. Deze titel verdienen organisatie die de juiste mensen, kennis, ervaring, vaardigheden en betrokkenheid in huis hebben om goede en adequate oplossingen te bieden.

 

 


Microsoft Gold PartnerOm de titel en het officiële logo van Gold Certified Partner te mogen dragen, dienen wij Microsoft Certified Professionals in dienst hebben en te beschikken over minimaal één Microsoft-competentie (expertise in specifieke technologische gebieden).

Deze competities worden verdient door het behalen van examens over actuele onderwerpen en technieken, het aanbieden van klantreferenties en het afnemen van enquêtes. Dit traject wordt elke jaar getoetst en beoordeeld door Microsoft.

Lettow Studios

Ben je op zoek naar een prachtig uniek design of het gras van de buren, dat is Lettow Studios de partij waar wij aankloppen. Samen leveren wij mooie projecten, die er toe doen.

Ingram Micro

Onbezorgd werken begint bij goede hardware om op te kunnen werken. Voor goed advies werken we samen met Ingram.

Sharp

Digitaal is prachtig, maar vaak is een printje toch wel handig. Daarom zijn wij deze scherpe samenwerking aangegaan.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

B&W Elektro & Beveiliging

B&W Elektro en Beveiliging bestaat 14 jaar en houdt zich bezig met elektra. Daarnaast verzorgen ze databekabeling, het aanleggen van glasvezel, camerabeveiliging en inbraakbeveiliging. Kortom: een breed scala aan diensten. Ze helpen ons regelmatig met databekabeling, het aanleggen van glasvezel en denken ze mee in oplossingen.

Visma

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met Visma software. Het portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden en Mamut One.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Formido, Wehkamp, TUI Nederland, Xenos, Paradiso, Madurodam, KLM Catering en Nederlandse Sportalliantie.

Visma & Lucrasoft ICT Groep

1 June 2016
Niet alle spelers komen uit ons eigen team. Om onze klanten optimaal te bedienen werken we samen met partners. In deze gezamenlijke blog met Visma Software vertellen we graag hoe wij samen slimme e-commerce oplossingen bouwen.
Lees meer...

Movin

Het is al jaren de normaalste zaak om je auto in te stappen, je navigatiesysteem in te stellen en vervolgens relaxt naar je afspraak te te rijden. Waarom kan dat ook niet gewoon binnen, in grote gebouwen, dachten de jongens van Movin tijdens hun schooltijd. Een start-up was geboren en al snel werd met een innovatieve techniek de eerste indoor-navigatie app gelanceerd!

Wil je deze techniek een keer van dichtbij bekijken? Het is beschikbaar in ons pand en we laten het je graag een keer zien.

IP Visie

IP Visie is een internet service provider gespecialiseerd in Zakelijk Glasvezel. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel in heel Nederland en is al 10 jaar actief op het gebied van datacommunicatie in de breedste zin van het woord. Inmiddels heeft IP Visie al ruim 4.000 bedrijven in Nederland voorzien van een hoogwaardige glasvezelaansluiting. Met een klein team van ervaren specialisten doen zij dagelijks niets anders dan klanten adviseren op het gebied van netwerkverbindingen. IP Visie is dé specialist als het gaat om glasvezel en internet.

Join the teamDenk je dat we een mooie samenwerking aan kunnen gaan,
dan zouden we graag eens kennis met je maken.


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden