Stage opdrachten

Onze R&D kan meer projecten bedenken dan we weggewerkt krijgen, maar gelukkig ben jij er! Een gedreven stagiair die zich wel eens even vast zal bijten in onderstaande opdrachten. Bij ons werk je als afstudeerder/stagiair zelfstandig aan projecten, waarbij je collega's je uiteraard met raad en daad bij staan. Stagiaires draaien bij ons mee als volwaardig teamlid en per opdracht is een passende vergoeding opgesteld.

Finding fields

Opdracht: Looking for fields
Opleiding : 3e/4e jaar stage
Locatie
: Hendrik Ido Ambacht / Zwolle

In de zogenaamde Line-of-Business applicaties (database oplossingen) voor zowel het web als desktop worden databasevelden overal en nergens getoond, bewerkt, etc. Velden kunnen gebruikt worden in formulieren, als kolom in een datagrid, getoond worden op overzichten, gebruikt worden in hardcoded query’s en/of storedprocedures, onderdeel uitmaken van ORM , datasets, als filter gebruikt, als business logica toegepast.. Etc. Kan jij de broncode van onze applicaties automatisch analyseren en deze volledig doorzoeken waar en hoe er gebruik gemaakt wordt van een gegeven veld? Hoe zou jij dat aanpakken? 

Keywords: RegEx, Static Code analyzing, AST

HoloLens, show the Floor

Opdracht: Vloer visualisatie met de hololens
Opdrachtgever: Dutch Grit
Locatie
: Zwolle

Kan jij een vloer (laminaat, vloerbedekking) levensecht visualiseren/augmenteren met behulp van de HoloLens? In deze stage/onderzoekstage ga je aan de slag met de Microosft Hololens en bekijk je met hoe goed de vloer zelf te herkennen is, hoe je rekening kan houden met dingen als stoelpoten en andere obstakels en hoe lichtinval en schaduwen meegenomen kunnen worden om zo, over de bestaande vloer, een levensechte ‘nieuwe’ vloer neer te leggen in de ruimte waarin je je bevindt.

Keywords: Hololens, 3D, Unity, C#, Visualisatie, Augmented Reality, Algoritmes

Visualisation experiments (Hack-a-stage)

Opdracht: Visualisation experiments
Soort: 3e jaars stage
Opleiding: (Technische) informatica

In deze stage ga je, samen met onze CEO, aan de slag met de Render API van Picario (onze dochteronderneming en wereldwijd leider op het gebied van e-commerce visualisatie oplossingen) en mag je experimenteren, proof of concepts ontwikkelen en combineren van Picario visualisaties met zaken als image stacking, panoviewers, configurators en shop plugins. Je deelt je ervaringen middels een blog (niet schrikken, we helpen bij het schrijven).

Keywords: Development, Proof of Concept, Experiments, .NET en Javascript

Containers are everywhere

Opdracht: Containers are everywhere
Soort: 3e en 4e jaars stage
Opleiding: Informatica

Onze DEPOT Software klanten zijn altijd op zoek naar hun containers en jij gaat ze daar bij helpen! Natuurlijk kunnen ze e.e.a. wel vinden in het ERP systeem, maar jij gaat ze helpen met het verbeteren van de VR-omgeving. Zodat zij dankzij jouw VR-omgeving duidelijker, én visueel, zien waar een container zich bevindt. Er is momenteel al een VR-omgeving. Jij zorgt ervoor dat er informatie kan worden ingeladen vanuit het systeem en dat er ook de mogelijkheid is om commando's te geven! Lees meer op: https://www.lucrasoft.nl/1527.aspx

Onze DEPOT Software klanten zijn altijd op zoek naar hun containers en jij gaat ze daar bij helpen! Natuurlijk kunnen ze het een en ander wel vinden in het ERP systeem, maar jij gaat ze helpen met het verbeteren van de VR-omgeving. Zodat zij dankzij jouw VR-omgeving duidelijker, én visueel, zien waar een container zich bevindt. Er is momenteel al een VR-omgeving. Jij zorgt ervoor dat er informatie kan worden ingeladen vanuit het systeem en dat er ook de mogelijkheid is om commando's te geven!

Keywords: HTML5, 3D, Javascript

Auto tiling of scanned textures

Opdracht: Auto tiling of scanned textures
Soort: 4e jaars stage
Opleiding: Informatica; HBO/WO

Onze dochter Picario houdt zich bezig met high-end, high quality visual product configurators. Key hierbij is de beschikbaarheid van herhaalbare patronen, welke vaak tot stand komen via traditionele methoden zoals fotografie en/of scannen. Waarna handmatig wordt gezocht naar het patroon en handmatig de licht/schaduwwerking wordt bijgewerkt.

Bij deze opdracht ga je op zoek naar methoden, en bouw je een proof of concept, om deze laatste stappen door middel van algoritmen te automatiseren en patronen automatisch te detecteren. 

Keywords : Algorithm, Math, Tiling, Imaging

Look mom! without hands.

Opdracht: Look mom! Without hands.
Soort: 3e jaars stage
Opleiding: Informatica

Mobile Low Code platformen, met name geschikt voor business applicaties, krijgen steeds meer aandacht. In deze stage ga je op onderzoek uit of een low code toepassing ook sneller ontwikkeld. Je gaat een proof of concept opzetten op basis van Microsoft Power Apps.

Keywords: Low Code, Microsoft Power Apps

 

Photoshop Plugin

Opdracht: Looking for fields
Soort: 3e jaars stage
Opleiding: Informatica

In deze stage ga je de mogelijkheden van een cross-platform Photoshop plugin onderzoeken. Op basis van HTML en Javascript ga je proberen een koppeling te leggen tussen ons PicarioXPO platform waarin afbeeldingen opgeslagen moeten worden en Adobe Photoshop.

Keywords: Plugin, HTML/CSS, Javascript

Werken bij Lucrasoft

Lucrasoft ICT Groep

Onze ICT groep bestaat uit drie afdelingen, IT Beheer, Online & Software. Zij functioneren zelfstandig, maar onze kracht wordt pas echt zichtbaar wanneer specialiteiten worden gebundeld. De totaaloplossing die dan geleverd kan worden zorgt voor een geweldige beleving en efficiënte werkwijze bij de klant.

Koffie & Bitterballen

Wij houden het werken intern graag informeel en de sfeer relaxed, overleg bij een goede bak koffie en bitterballen op vrijdag. Aandacht voor het individu, persoonlijke ontwikkeling (d.m.v. opleidingen & kennissessies) en samen werken aan mooie projecten hebben we hoog staan.

Stages

We bieden jong talent graag een (werk)plek om zichzelf verder te ontwikkelen, door geleerde theorie in te zetten en een berg ervaring op te doen in de praktijk. Zie hieronder welke stageopdrachten op dit moment open staan of neem eens contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.

Interesse of meer weten? Neem contact op!


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden