Steentje bijdragen

We zijn ons bewust van de maatschappelijke verantwoording die we als organisatie hebben,
daarom proberen we daar waar we kunnen ons steentje bij te dragen.

Children Asking

Children Asking

Children Asking helpt kinderen in moeilijke omstandigheden in Brazilië. Children Asking trekt zich het lot aan van kinderen in de slopppenwijken en heeft (onderwijs)projecten opgestart in Sao Paulo en andere steden van Brazilië.

 

Children Asking
Children Asking

Vollido

Volleybal vereniging Vollido is al meer als 50 jaar een begrip in Hendrik Ido Ambacht. We zijn altijd lokaal betrokken en ondersteunen Heren team 1. Tevens hebben wij voor de vereniging een nieuwe website ontwikkeld.

 

Vollido.nl
Vollido
Vollido
Innercircle run
Innercircle run

Innercircle Run

Vaste prik in Hendrik-Ido-Ambacht is de Innercircle Run op elke 3e donderdag in juni. Bij deze run wordt geld opgehaald voor hospice De Cirkel. Wij lopen graag een rondje mee!

 

Innercircle Run
Moyee Coffee

Moyee Coffee

Een heerlijke bak koffie, met een nog beter verhaal. Benieuwd naar beide? Kom dan eens bij ons langs, de deur staat altijd open en de koffie staat altijd klaar.

 

Moyee Coffee
Moyee Coffee

Verder steunen wij graag in meer en mindere mate lokale initiatieven met raad en daad. Proromi, Innercirclerun, ASWH, Night of Joy zijn enkele voorbeelden. Heb jij een project dat je onder de aandacht wilt brengen, neem dan gerust eens contact met ons op.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden