Picario

Je producten mooi weergeven in een brochure, op een website of via ander medium vraagt veel aandacht en kan bepalend zijn voor het gedrag van een bezoeker of potentiële koper. Vaak zijn niet alle productvariaties op voorraad of visueel beschikbaar. Dit terwijl de moderne (online) consument erg visueel ingesteld is, hij wil graag zien wat hij gaat kopen. Wij bieden, samen met onze partner Picario, prachtige visualisatie-toepassingen.

 

 

Visualisatie-oplossingen maken het mogelijk foto’s eenvoudig te voorzien van andere kleuren, logo’s, dessins en tekst. In een paar klikken laat je diverse productvariaties zien of pas jij of jouw websitebezoeker een product aan naar wens. Dit alles gebeurt real-time en in fotorealistische kwaliteit. Van car-configurators tot room-decorators, van kleurinspiratietools tot dessin-showrooms: het kan allemaal met onze visualisatie-oplossingen.

Product Configurator

Presenteer je bezoekers een ongeëvenaarde ervaring met een product configurator en biedt ze zelf de mogelijkheid om digitaal wijzigingen te doen of producten te personaliseren.

Image & Design catalogi

Geef jouw producten weer in een online showroom. Het beheren, herkleuren, visualiseren van de producten in één oplossing.

Webshops - Websites - Apps

Bedrijfswebsites, webshops, databases, integratie met oplossingen van derden, het kan allemaal met onze visualisatietools.

één beeld zegt meer dan 1000 woorden Probeer daarom één van onze visualisatie-oplossingen zelf

Contact opnemen

Voordat we aan de slag gaan, willen we je graag leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het best kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

Wil je kennismaken?
Contactgegevens
IT Beheer | 078 68 11 505
Online | 078 68 11 501
Picario | 078 63 00 029
Software | 078 68 11 502

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden