Depot Management Systeem

Depot Software is hét Depot Management System voor (tank)container depot yards en terminals.

Met DEPOT Software worden alle activiteiten en operaties op de depot yard of container terminal aangestuurd, gecontroleerd, gemonitord, gerapporteerd en gefactureerd op één software platform. Gegevens met betrekking tot reparaties, reinigingen, verwarmen, maar ook communicatie, facturatie en personeelsplanning, alles in één centraal systeem. Depot Software is dé alles-in-één oplossing voor container depots. Gebouwd met meer dan 18 jaar ervaring en in nauwe samenwerking met enkele vooraanstaande bedrijven in de industrie sluit de workflow gegarandeerd aan bij alle processen die plaats vinden op de yard en terminal.

Lees meer op de productenwebsite

The main advantage is the fact that it's just one system. All our data goes into the same system, just once, and is then available for multiple services and departments. Keeping track of entire projects involving multiple services has become a simple operation now, also our billing process is greatly simplified.

aldus Harry Dieckman, Technical manager bij Stubbe Logistic B.V. Lees de hele Stubbe & Depot business case in de 2014 editie van het DEPOT Software Magazine.

Bekijk de STUBBE showcase

Synergie tussen onze afdelingen

Bij de uitrol van DEPOT Software, maar ook andere pakketten, wordt de kracht van een full-service ICT groep zichtbaar. In het geval van Stubbe moest er aan de infrastructuur het één en ander gedaan worden om de software optimaal te kunnen benutten. In samenspraak met de IT Beheer afdeling wordt dan een traject uitgezet en alles afgestemd. Lees hier meer over in de portfolio case.

Het wordt steeds gebruikelijker om data beschikbaar te maken voor klanten (ordergeschiedenis, facturen, formulieren etc.) of samen te kunnen werken aan projecten met freelancers. In dat geval wordt samen met onze Online afdeling een koppeling gemaakt naar een internetportal. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Business Cases

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden