• Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt

Financiële Koppelingen

De door ons ontwikkelde Business Applicaties zijn uiteindelijk gekoppeld aan een financieel systeem. De afgelopen 10 jaar hebben we veel ervaring opgedaan met het koppelen van externe applicaties Unit4, Accountview, Snelstart, Exact, Navision, Coda en verscheidene andere (meer exotische) pakketten.

Koppelingen maken

Zowel het exporteren van facturen, de synchronisatie van klantenbestanden, als ook meer geavanceerde handelingen behoren tot de mogelijkheden bij het maken van koppelingen. Daarnaast ben je bij ons tevens aan het juiste adres voor EDI koppelingen in alle soorten en maten.

UNIT4 Multivers Office

De must have koppeling van Microsoft Office documenten en jouw Unit4 omgeving. Al jouw documenten centraal opgeslagen in één systeem. Dit werkt snel, efficiënt en is wel zo overzichtelijk.

UNIT4 Multivers Word Offerte

Snel professionele offertes opstellen met de gegevens uit jouw Unit4 omgeving. Eenvoudig beheer, geheel in eigen huisstijl op te zetten en altijd een persoonlijke aanpak.

CONTACT

Voordat we aan de slag gaan, willen we je leren kennen.
Want als we weten wie je bent, dan weten we ook hoe we je het beste kunnen helpen.


Html is helaas niet toegestaan.

Unit4 Multivers Office

Documenten koppelen

Maak je gebruik van UNIT4 Multivers en zou je graag al je documenten en correspondentie hierin inzichtelijk willen hebben? Dat kan met de Unit4 Multivers Office module. Vanaf nu hoef je niet meer op meerdere locaties te kijken en gegevens bij elkaar te zoeken, de Unit4 Multivers Office module brengt alles onder op één plek. De module maakt het mogelijk om vanuit Microsoft Word, Excel of Outlook documenten te koppelen aan Multivers. Dit werkt snel, efficiënt en is wel zo overzichtelijk.

Document Management

Binnen UNIT4 Multivers worden documenten standaard gekoppeld aan een relatie. Voor deze functionaliteit is de Relatiebeheer module noodzakelijk. Wanneer je beschikt over de Document Management module wordt het tevens mogelijk om documenten te koppelen op meerdere niveaus. Zo kun je bijvoorbeeld koppelen aan een artikel, in- of verkoopfactuur, project, abonnement, etc.

Voordelen

Het koppelen van documenten met de Unit4 Multivers Office module biedt veel voordelen:

  • Centraal documenten archief
  • Snel en efficiënt opslaan/koppelen van documenten
  • Relatie en/of Item koppeling van documenten
  • Efficiënter werken doordat documenten in één archief staan

* Voor het werken met deze module is UNIT4 Multivers met de Relatiebeheer module benodigd, de module Document Management is een pre.

Unit4 Multivers Word Offerte

UNIT 4 offerte module

Het aanbieden van een professionele offerte is essentieel om een klant of prospect te overtuigen. Je wilt elke keer een persoonlijk voorstel doen zonder hier teveel tijd aan te besteden. Lucrasoft biedt de oplossing met de Unit4 Multivers Word offerte module in combinatie met de UNIT4 Multivers module. Hiermee heb je in no-time een persoonlijke offerte de deur uit.

UNIT4 Multivers Offerte

UNIT4 Multivers Offerte maakt het mogelijk om op basis van relatie- en artikelgegevens een offerte op te stellen. Binnen Multivers kun je vervolgens de opvolging, status, scoringskans, forecast als ook offerte historie bijhouden. Hierbij kan je met één druk op de knop een order (of deel hiervan) afwijzen of promoveren tot opdracht. In aanvulling hierop biedt de Unit4 Multivers Word offerte module de flexibiliteit voor het opmaken van een persoonlijke offerte.

Word offerte module

De door Lucrasoft ontwikkelde module koppelt Microsoft WORD aan Unit 4 Multivers. Door de offerte om te zetten naar Word wordt het mogelijk om jouw offerte op te maken in uw eigen huisstijl. Om vervolgens naar keuze uitgebreide artikelomschrijvingen en afbeeldingen toe te voegen. De Unit4 Multivers Word offerte module biedt in slechts een paar eenvoudige handelingen de mogelijkheid om documenten toe te voegen aan de offerte. Zo is een profielschets of algemene voorwaarden eenvoudig in een offerte te plaatsen.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden