• Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt

MainPro

MainPro reinigingssoftware is de centrale spil bij uw werkzaamheden in de washal. Van het invoeren van reinigingen, beheren van uw klanten, bewaken van het reinigingsproces tot het genereren van facturen. De diverse modules zorgen ervoor dat u optimaal in staat bent uw reinigingsproces aan te sturen.

MainPro Basis

De basis uitvoering van MainPro Basic software geeft de mogelijkheid alle stappen in het reinigingsproces eenvoudig te registreren en te controleren.

Beheren van klantgegevens
De CRM functie van het programma voorziet in de mogelijk om klantgegevens als adres, contactpersoon en kentekens te beheren.

Exporten van data
MainPro software maakt gebruik van een SQL database. Dit maakt het mogelijk gegevens te exporten naar bijvoorbeeld jouw eigen facturatie software.

Beheren van productgegevens
Product specifieke gegevens kunnen in een database worden beheert. Aan een product koppel je eenvoudig veiligheidsinstructies en wasprogramma's.

Cleaning

Reinigingen kunnen ingegeven worden en over wasbanen ingepland worden. De actuele status (wachten, reinigen, gereed) van alle reinigingen wordt overzichtelijk in één scherm weergegeven.

Planningstool
Per wasbaan kan een planning gemaakt worden van de reinigingen, welke vervolgens op een planbord weergegeven wordt.

Printen van European Cleaning Document
Na een gecertificeerde reiniging kan er vanuit MainPro een ECD geprint worden op de door de EFTCO vastgestelde lay-out.

Truckwash
Wanneer een uitwendige reiniging wernselijk is,  kun je in MainPro een wasbon aanmaken en direct printen.

MainPro in de praktijk

  • Instellen van verschillende gebruikersniveaus
  • Export naar Excel of financiële software
  • Eenvoudig sorteren en zoeken van data
  • Meerdere talen instelbaar
  • Daarnaast biedt de software volop mogelijkheden voor  plug-ins en custom-built reports waarmee het precies naar jouw behoeften op maat kan worden gesneden
Bekijk de productwebsite

MainPro is een gezamenlijke ontwikkeling van Gröninger Cleaning Systems B.V. en Lucrasoft Solutions B.V. die het beste van twee werelden combineert. Gröninger is de toonaangevende producent van tankreinigingsinstallaties. Lucrasoft is al jaren actief in het leveren van software op maat in de transportsector.

MainPro Cleaning Guard

Met de Cleaning Guard module is het mogelijk om tanks te reinigen met aan de reststof gekoppelde, automatisch aflopende wasprogramma’s. Door te werken met vooraf vastgestelde programma’s kunnen operationele en menselijke fouten tot een minimum beperkt worden. De selectie van het wasprogramma wordt bepaald door de voorafgaande lading van de truck, de ervaring van de operator en/of de eisen van de eindgebruiker.

Certificaat

Het systeem levert alleen bij correcte afhandeling van een reiniging een MainPro Cleaning Guard reinigingscertificaat. Via de handbediening kunnen wel extra werkzaamheden (zoals naspoelen of voorspoelen) worden uitgevoerd, maar nooit minder dan de vereiste werkzaamheden. Hiermee kun je richting de eindklant aantonen dat de door de klant aangegeven reinigingsmethode foutloos uitgevoerd is.

Kwaliteitsborging

Tijdens de reiniging worden diverse parameters (tijdsduur, temperatuur, doseringen, programma afloop en desinfectie) continue door de PLC gevalideerd. Als één van deze parameters niet aan de vereiste waarde voldoet, herhaalt de PLC de programma stap.

Data Capturing

Alle gegevens worden opgeslagen in een database en kunnen gebruikt worden om rapporten te genereren voor zowel operationele als management informatie en voor kwaliteitsdoeleinden. Voorbeelden hiervan zijn het temperatuurverloop van het spoelwater tijdens het was proces en het totaal aantal wassingen in een bepaalde periode per afnemer/transporteur.

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op om samen te kijken wat de beste oplossing is voor jouw organisatie.
De koffie staat bij ons altijd klaar!


Html is helaas niet toegestaan.

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden