Bus voor Voedselbank

Lucrasoft ICT Groep schenkt bestelbus aan de Voedselbank

De bestelbus, die al ruim 10 jaar kosteloos beschikbaar was voor de Voedselbank, wordt o.a. gebruikt voor het afhalen van voedsel bij diverse supermarkten en andere winkels in Hendrik-Ido-Ambacht. De Voedselbank heeft ongeveer 80 huishoudens, met in totaal rond de 100 pakketten, op een totale bevolking van ongeveer 32.000 inwoners. Elke woensdag maakt de Voedselbank gebruik van de bestelbus van Lucrasoft om aan de behoeften van deze gezinnen te voldoen.

Omdat de Voedselbank per 1 januari 2024 zelfstandig wordt, is er voor meerdere dagen een bus nodig. De volledige donatie van de bestelbus door Lucrasoft is een prachtig cadeau, wat heel erg welkom is.

Dick Brouwer, voorzitter van de Voedselbank: “We waren al erg blij dat we elke woensdag gebruik konden maken van de Lucrasoft bus, maar we zijn heel dankbaar dat deze nu volledig wordt gedoneerd, omdat onze werkzaamheden binnenkort enorm gaan toenemen.”

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top