• Wij zijn een hecht team

Ons uitgangspunt & Onze missie

Wij zijn de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner voor onze medewerkers en relaties in het MKB. Wij geven hier vorm aan door onze missie die geënt is op drie pijlers: wij zijn helden op sokken, steunen je onvoorwaardelijk en gaan recht op ons doel af.

Onvoorwaardelijke steun

Wij helpen ondernemers aan een IT-systeem dat werkt. Om dat te bereiken willen we jou en je bedrijf leren kennen en bouwen we aan duurzame relaties. Want als we weten wie je bent en in welke specifieke situatie je zit, dan kunnen we je goed helpen.

Recht op het doel af

Linksom of rechtsom, wij denken altijd in technologische oplossingen die jouw specifieke vraag beantwoorden. Met onze verzameling aan kennis en specialismen beschouwen we ieder vraagstuk als een puzzel. Daarbij dagen we onszelf telkens uit om de beste oplossing te vinden.

Helden op sokken

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Bij Lucrasoft lopen we met onze sokken over de gang en hoort iedereen bij het team. Het is een omgeving die voelt als ‘thuis’, waardoor we het beste uit onszelf halen.  Er is altijd een oplossing, het kan altijd beter. Dát is wat ons iedere dag samen bezighoudt.

1
team
70
Collega's
4
afdelingen
2
Jura X5's
30
% Win-Phone
50
% iPhone

Eén team, vier afdelingen

Vanuit één team werken wij dagelijks aan mooie oplossingen in vier business-units. Het zijn op zichzelf functionerende afdelingen die, wanneer gecombineerd, het meeste uit je bedrijfsvoering kunnen halen. Een totaaloplossing zorgt voor een geweldige beleving en efficiënte werkwijze binnen jouw organisatie.

IT-Beheer

IT Beheer van Lucrasoft: slimme IT-systemen, infrastructuren, cloud, backup, VoIP telefonie, handige extra tools en alles compleet met beheer en support zodat jij aan je bedrijf kunt bouwen.

 

Online

Onze afdeling Online combineert voor jouw specifieke situatie de juiste methode, technologie, specialistische kennis en professionals. Zo coachen we je naar de overwinning van elke online project.

 

Software

Om je werkzaamheden aangenamer, efficiënter, eenvoudiger en veiliger uit te voeren, maken wij software op maat. Zo sluit het perfect aan op jouw specifieke bedrijfsprocessen, wensen, wet- en regelgeving.

 

Picario

Picario is specialist en marktleider in visuele e-commerce. Met inspiratietools, configuratoren en meer kunnen levensechte visualisatie-oplossingen gerealiseerd worden.

 

PartnersOm voor jou het beste resultaat te behalen, werken wij niet alleen met spelers binnen ons eigen team. Voor een uiteenlopend aantal specialismen werken we nauw samen met partners. Zo bieden we altijd een passende oplossing.

 

  • Wij steunen je onvoorwaardelijk

Vacatures

Klinkt de omschrijving van onze organisatie je als muziek in de oren en ben je op zoek naar een baan of stage? Wellicht zit er iets voor je bij en maken we binnenkort kennis.

Open sollicitatie

Lucrasoft

  • Staat er niets tussen dat bij je past? En wil je toch graag werken bij Lucrasoft? Wij staan altijd open voor gedreven talent! Neem gerust contact met ons op.

Stage opdrachten

Om onze organisatie continue te kunnen verbeteren, werken wij graag samen met gedreven stagiaires. Dit houdt ons jong en innovatief. Onze R&D afdeling heeft eigenlijk altijd wel openstaande projecten. Wij gaan graag met je in gesprek!

Stagiair(e)

Picario

  • In deze stage ga je de mogelijkheden van een cross-platform Photoshop plugin onderzoeken. Op basis van HTML en Javascript ga je proberen een koppeling te leggen tussen ons PicarioXPO platform waarin afbeeldingen opgeslagen moeten worden en Adobe Photoshop.
Stagiair(e)

Software

  • Onze DEPOT Software klanten zijn altijd op zoek naar hun containers en jij gaat ze daar bij helpen! Natuurlijk kunnen ze het een en ander wel vinden in het ERP systeem, maar jij gaat ze helpen met het verbeteren van de VR-omgeving. Zodat zij dankzij jouw VR-omgeving duidelijker, én visueel, zien waar een container zich bevindt. Er is momenteel al een VR-omgeving. Jij zorgt ervoor dat er informatie kan worden ingeladen vanuit het systeem en dat er ook de mogelijkheid is om commando's te geven!
Stagiair(e)

Lucrasoft

  • Kan jij de koers van de Bitcoin voorspellen? Waarschijnlijk niet, maar we gaan het proberen! Tijdens deze stage ga je aan de hand van Machine Learning en AI, en publieke databronnen als Twitter, voorspellingen doen die hout snijden.. of niet. Welke correlaties zijn er te vinden?
Bekijk alle stage opdrachten

Onze werkwijze

Wij werken in een informele sfeer, waarbij aandacht voor het individu voorop staat. Je werkt in teams of zelfstandig aan verschillende projecten voor een diverse groep klanten. Je bent verzekerd van een uitdagende baan met veel maatwerk en eigen inbreng. We bieden goede opleidingsmogelijkheden en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Meer redenen nodig?

  • (H)eerlijke koffie, gezellige, verzorgde lunches in onze kantine met een verrassing op woensdag..
  • Ontspanning rondom de bar, pooltafel, tafelvoetbal, gamehoek en flipperkast.
  • Team uitjes, Frituur-Friday, code-nights, Bootcamp weekend en never ending coffee nerd talks.

Wij steunen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, daar moet je niet over praten, dat moet je doen. Toch willen we je graag iets vertellen over de projecten die wij steunen omdat we vinden dat ze je aandacht verdienen.

Children Asking

Children Asking stelt zich ten doel om kinderen in moeilijke omstandigheden te helpen. Children Asking trekt zich het lot aan van kinderen in de sloppenwijken en heeft (onderwijs)projecten opgestart in Sao Paulo en andere steden van Brazilië.

 

ChildernAsking.org

 

 

Vollido

Volleybalvereniging Vollido is al meer dan 50 jaar een begrip in Hendrik Ido Ambacht. We zijn altijd lokaal betrokken en ondersteunen Heren team 1. Ook hebben we voor de vereniging een nieuwe website ontwikkeld.

 

Vollido.nl

 

 

Lokaal betrokken

Verder steunen wij graag lokale initiatieven met raad en daad. Proromi, Innercirclerun, ASWH, Night of Joy zijn enkele voorbeelden. Heb jij een project dat je onder de aandacht wil brengen? Neem dan gerust contact op.

 

Verder lezen

 

 

Genoeg gepraat Ben je benieuwd geworden naar waar wij aan werken, bekijk dan onze mooie projecten.

Wil je kennismaken?
Contactgegevens
IT Beheer | 078 68 11 505
Online | 078 68 11 501
Picario | 078 63 00 029
Software | 078 68 11 502

© Lucrasoft ICT Groep 2017 | De Zelling 8 Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden