Visie en missie

Onze visie

Elkaar inspireren met technologie

Innovatie stopt nooit. Met de mogelijkheden die de nieuwste techniek biedt, willen we jou inspireren. Zo maken we de wereld samen makkelijker, slimmer en beter, en laten we techniek vóór ons werken. Wij bouwen samen aan een fanclub met 1000 leden in binnen- en buitenland: klanten en partners die in onze aanpak geloven.

Onze missie

De Lucrasoft ICT Groep is de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner, die jou met een slim IT-systeem in staat stelt om te bouwen aan je bedrijf.

Onvoorwaardelijke steun

Wij helpen ondernemers aan een IT-systeem dat werkt. Om dat te bereiken willen we jou en je business leren kennen en bouwen we aan duurzame relaties. Want als we weten wie je bent en in welke specifieke situatie je zit, dan kunnen we je goed helpen.

Helden op sokken

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Bij Lucrasoft lopen we met onze sokken over de gang en hoort iedereen bij het team. Het is een omgeving die voelt als ‘thuis’, waardoor we het beste uit onszelf halen. Er is altijd een oplossing, het kan altijd beter. Dát is wat ons iedere dag samen bezig houdt.

Recht op het doel af

Linksom of rechtsom, wij denken altijd in technische oplossingen die jouw specifieke vraag beantwoorden. Met onze verzameling aan kennis en specialismen beschouwen we ieder vraagstuk als een puzzel. Daarbij dagen we onszelf telkens uit om de beste oplossing te vinden.

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top