Verantwoord ondernemen

Duurzaam en betrokken

Personeel

Gezonde, gelukkige medewerkers, daar gaan we voor! We zorgen dagelijks voor een uitgebreide lunch en wekelijks sporten we onder begeleiding van een personal coach. Daarnaast worden er diverse activiteiten aangeboden zoals een (vrijdagmiddag) borrel, paddel, game avonden, escape rooms, bbq's en meer.

Lucrasoft ICT Groep | Personeel
Lucrasoft ICT Groep | Duurzaam ondernemen

Milieu bewust

Met het oog op een gezonde toekomst dragen wij bij aan het groen kleuren van de maatschappij. Met een elektrisch wagenpark proberen wij op onze beurt de uitstoot van CO2 terug te dringen. Met 300+ zonnepanelen op ons pand leveren we energie op voor ons elektrische wagenpark en kantoorpanden.

Laptop Opvang

Doneer je oude laptop aan de Laptop Opvang.

We knappen ze op en geven ze voor een kleine vergoeding aan scholieren, zorginstellingen of goede doelen.

Het is onze missie om zo veel mogelijk laptops een tweede leven te geven.

Zo helpen we elkaar en het milieu.

Lucrasoft | Vriend van Laptop Opvang
Lucrasoft ICT Groep | Children Asking

Children Asking

Children Asking helpt kinderen in moeilijke omstandigheden in Brazilië. Children Asking trekt zich het lot aan van kinderen in de slopppenwijken en heeft (onderwijs)projecten opgestart in Sao Paulo en andere steden van Brazilië. Lucrasoft is sponsor van deze stichting.

Inner Circle Run

Vaste prik in Hendrik-Ido-Ambacht is de Innercircle Run op elke 3e donderdag in juni. Bij deze run wordt geld opgehaald voor hospice De Cirkel. Wij lopen graag een rondje mee!

Lucrasoft ICT Groep | Inner Circle Run
Lucrasoft ICT Groep | Vollido

Vollido

Volleybal vereniging Vollido is al meer dan 50 jaar een begrip. Wij zijn altijd lokaal betrokken en ondersteunen Heren team 1.

Stichting Taai

De Stichting zet zich in om Wetenschappelijk Onderzoek te ondersteunen naar de ziekte Cystic Fibrosis, kortweg CF en ook wel Taaislijmziekte genoemd.

Helaas is deze ziekte nog steeds ongeneeslijk. Daar gaan wij wat aan doen!

Lucrasoft ICT Groep | Vriend van Taai
Lucrasoft ICT Groep | Vriend van VVGZ

V.V.G.Z.

Voetbalvereniging V.V.G.Z. uit Zwijndrecht bestaat sinds 14 juni 1930 en telt ruim 800 leden. Het sportpark van VVGZ ligt in het boomrijke Noordpark, aan de rand van Zwijndrecht. Deze unieke locatie maakt een bezoek aan onze vereniging zeker de moeite waard!

Op deze website gebruiken we tools om de website te verbeteren en je een goede, gepersonaliseerde ervaring te geven. Ga je daar mee akkoord?

Back to top