WE HEBBEN VAN ONZE HOBBY ONS WERK GEMAAKT

ONZE PASSIE, OVERGEDRAGEN OP JOU

WE ZIJN EEN GEOLIEDE MACHINE

TEAMWORK BRENGT ONS VERDER

WIJ STEUNEN JE ONVOORWAARDELIJK

LOYALITEIT ALS BELANGRIJKE PEILER

WIJ WILLEN ELKE DAG BETER WORDEN

45 GEPASSIONEERDE TECHNICI

Lucrasoft ICT Groep

Wij zijn de vriendelijkste en meest veelzijdige IT-partner. We stellen jou met een slim IT-systeem in staat te bouwen aan je bedrijf. Door jou en je onderneming te leren kennen, weten we wie je bent en in welke specifieke situatie je zit. Zo kunnen we je goed helpen.

 

Ons team bestaat uit spelers met een verzameling aan kennis en specialismen. In een omgeving die voelt als thuis beschouwen we ieder vraagstuk als een puzzel. Daarbij dagen we onszelf telkens uit om de beste oplossing te vinden.

 

Er is altijd een oplossing, het kan altijd beter. Dát is wat ons iedere dag samen bezighoudt. Samenwerkend voor hetzelfde team, werken wij in vier business-units: IT Beheer, Online, Picario en Port Logistic Solutions.

Online, Picario, Software & IT-beheer

We bieden een breed pakket aan innovatieve diensten en oplossingen. We gaan niet weg voordat alles werkt en blijven ondersteuning bieden bij al je dagelijks IT-activiteiten.

 

Hiermee hebben we inmiddels een mooi en divers portfolio opgebouwd voor onze relaties in uiteenlopende sectoren en branches. Wanneer je doorklikt, ziet je voorbeelden van IT-beheeroplossingen, software op maat en online toepassingen. Kijk gerust rond, maar kom vooral ook eens langs voor een gesprek en een goede kop koffie.

 

 

 

 

 

Microsoft Gold Partner certificering

© Lucrasoft ICT Groep 2016 | De Zelling 8 3342GS Hendrik Ido Ambacht | Disclaimer | Leveringsvoorwaarden