/>

Laptops for Kids

Help een kind en geef jouw Windows laptop een tweede kans!

Door het Corona-virus staat ons leven totaal op zijn kop; waar het kan wordt er thuisgewerkt, het publieke leven staat stil, kinderen hebben geen school. En voorlopig blijft dit zo. Onderwijzers en leraren zijn initiatieven gestart zodat kinderen online les kunnen blijven krijgen. Een mooie ontwikkeling. Echter, er zijn er ook gezinnen die geen extra laptop of computer voor hun kind kunnen betalen. Daar willen wij als ICT experts graag iets aan doen! In samenwerking met Ambacht Samen en Hip Helpt zijn wij daarom deze actie gestart.

Doneer je laptop aan Laptop opvang

De actie laptops for Kids was van tijdelijke aard, maar heeft een vervolg gekregen in het initiatief Laptop Opvang. Hier kan je oude laptops inleveren en worden ze gratis weggeven aan kinderen en goede doelen. 

Zo werkt het:

Meld je hieronder aan; wij maken met jou een afspraak wanneer je de laptop bij ons depot in Hendrik ido Ambacht kunt brengen; onze technici maken de computer leeg, lopen het na en installeren de juiste software; wij doneren daarna jouw hernieuwde laptop aan een kind die deze goed kan gebruiken voor de online lessen op school!  

Waar moet je laptop minimaal aan voldoen?

  • Helaas kunnen wij alleen Windows (dus géén Apple) laptops gebruiken
  • 13 tot 17 inch groot scherm
  • Minimaal Intel Core i3 processor
  • Minimaal 4 gigabyte werkgeheugen
  • Minimaal 250 gigabyte harde schijf / ssd
  • Legitieme Windows 8/8.1/10 Home of Pro licentie

Voor wie zijn de laptops?

De laptops gaan naar schoolgaande kinderen die geen eigen laptop hebben. Zeker nu kinderen voorlopig niet naar school kunnen en onderwijs op afstand krijgen, dreigen ze een achterstand op te lopen.

Via Ambacht Samen en Hip Helpt zijn initiatieven opgezet om mensen te helpen. Wij doen de inzameling en het technische aspect. Ambacht Samen en Hip Helpt zorgen ervoor dat de vernieuwde laptops een goede bestemming krijgen.   

Heb je toch nog vragen?

info@laptopopvang.nl

 

 

Over ons
Ons verhaal
Werken bij

 

Werken bij (actuele vacatures)
Actuele vacatures
Open sollicitatie


 

Contact
De Zelling 8 (Hoofdkantoor)
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

Westerlaan 51
8011 CA Zwolle

+31 (0)78 68 11 500
info@lucrasoft.nl