/>

Samen als één team sinds 1996

Wij zijn 50 spelers met elk een eigen specialisme. Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht en Zwolle werken we als één team om wereldwijd onze relaties te ondersteunen met IT oplossingen. We ontwikkelen, innoveren, coachen en proberen elke dag een beetje te groeien. Hierbij streven we er naar de vriendelijkste en meest veelzijdige partner te zijn voor onze relaties, om ze in staat te stellen te bouwen aan hun bedrijven. Onze missie is gestoeld op onvoorwaardelijke steun, recht op het doel af gaan en helden op Sokken. Inspiratie, innovatie en 1000 fans vormen de basis van onze visie op de toekomst.

 

 

65
Teamspelers
15
jaar Microsoft Gold
350
actieve klanten
5
zelfstandige merken

Opgericht in 1996

Vanuit het kleine Hendrik-Ido-Ambacht (net onder Rotterdam), is het allemaal begonnen op een zolderkamer. Scroll door de tijdlijn voor een overzicht van de panden, de eerste overname, vele samenwerkingen en momenten om met warme herinneringen naar terug kijken.

Altijd op zoek naar talent

De sfeer bij ons op kantoor is informeel, de organisatie plat, de cultuur open en gericht op ontwikkeling van het individu en daarmee het team als geheel. We bieden veel opleidingsmogelijkheden en er lopen altijd wel jonge talenten rond voor een (afstudeer)stage of onderzoek. 

Dagelijkse leiding

De Lucrasoft groep is een platte organisatie, waar we samen werken het succes van onze klanten. De deur van onze leiding staat altijd open en een stevige discussie over de gang van zaken en gekozen richting wordt niet uit de weg gegaan. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst van onze organisatie.

Partners

Om het beste resultaat te behalen, werken wij niet alleen met spelers binnen ons eigen team. Voor een uiteenlopend aantal specialismen werken we nauw samen met partners. Zo bieden we altijd een passende oplossing.

Sharing is caring

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, daar moet je niet over praten, dat moet je doen. Toch willen we je graag iets vertellen over de projecten die wij steunen omdat we vinden dat ze je aandacht verdienen.

Children Asking

Children Asking helpt kinderen in moeilijke omstandigheden in Brazilië. Children Asking trekt zich het lot aan van kinderen in de slopppenwijken en heeft (onderwijs)projecten opgestart in Sao Paulo en andere steden van Brazilië.

Vollido

Volleybal vereniging Vollido is al meer als 50 jaar een begrip in Hendrik Ido Ambacht. We zijn altijd lokaal betrokken en ondersteunen Heren team 1. Tevens hebben wij voor de vereniging een nieuwe website ontwikkeld.

Innercircle Run

Vaste prik in Hendrik-Ido-Ambacht is de Innercircle Run op elke 3e donderdag in juni. Bij deze run wordt geld opgehaald voor hospice De Cirkel. Wij lopen graag een rondje mee!

Moyee Coffee

Een heerlijke bak koffie, met een nog beter verhaal. Benieuwd naar beide? Kom dan eens bij ons langs, de deur staat altijd open en de koffie staat altijd klaar.

Verder steunen wij graag in meer en mindere mate lokale initiatieven met raad en daad. Proromi, Innercirclerun, ASWH zijn enkele voorbeelden. Heb jij een project dat je onder de aandacht wilt brengen, neem dan gerust eens contact met ons op.

 

Over ons
Ons verhaal
Werken bij

 

Werken bij (actuele vacatures)
Actuele vacatures
Open sollicitatie


 

Contact
De Zelling 8 (Hoofdkantoor)
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

+31 (0)78 68 11 500
info@lucrasoft.nl